Home » » Ενοχοι κρίθηκαν οι 11 συλληφθέντες εργολαβικοί υπάλληλοι του ΑΠΘ και καταδικάστηκαν σε 8 μήνες

Ενοχοι κρίθηκαν οι 11 συλληφθέντες εργολαβικοί υπάλληλοι του ΑΠΘ και καταδικάστηκαν σε 8 μήνες


Νέα εντολή για επέμβαση της αστυνομίας στο ΑΠΘ έδωσε σήμερα η εισαγγελία Θεσσαλονίκης.
Αφορμή ήταν κείμενο του πρύτανη του Ιδρύματος, Γιάννη Μυλόπουλου, στο οποίο αναφέρεται ότι σήμερα εργαζόμενοι και φοιτητές εμπόδιζαν καθηγητές και κόσμο να εισέλθει εντός του Πανεπιστημίου. Ο εισαγγελέας καλεί την αστυνομία να πραγματοποιήσει αυτόφορη διαδικασία για όσους κάνουν «κατάληψη» του Ιδρύματος.(http://foititesnews.blogspot.gr/)

 Ενοχοι κρίθηκαν οι 11 συλληφθέντες εργολαβικοί υπάλληλοι του ΑΠΘ και καταδικάστηκαν σε 8 μήνες με αναστολή απόφαση στην οποία θα ασκήσουν έφεση.
Διαβάστε σχετικά:



11:20: Στην οδό Εγνατία είναι η πορεία που ξεκίνησε από το ΑΠΘ με κατεύθυνση προς το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης όπου σε λίγη ώρα ανεμένεται να ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης των 11 συλληφθέντων εργολαβικών υπαλλήλων του ΑΠΘ στο αυτόφωρο.(http://alterthess.gr)
11:50:  Η πορεία που ξεκίνησε από το ΑΠΘ έχει καταλήξει στα δικαστήρια. Παράλληλα, εργολαβικοί υπάλληλοι και φοιτητές αλληλέγγυοι στους 11 συλληφθέντες  έχουν φτάσει στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.(http://alterthess.gr)

Στις  στις 4:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής τα ΜΑΤ μπήκαν στο ΑΠΘ και προχώρησαν στη σύλληψη 11 ατόμων. Η επιχείρηση κράτησε λιγότερο από 10 λεπτά, ενώ στο κτίριο διοίκησης υπήρχε λιγοστός κόσμος κατά την επέμβαση. Οι συλληφθέντες είναι όλοι εργαζόμενοι, ενώ κατά τη διάρκεια της επιχείρησης δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Τους συλληφθέντες βαραίνει η κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης.
Σύμφωνα με απόφαση της εισαγγελέως την Παρασκευή, οι 11 συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι παίρνοντας προθεσμία για αύριο Δευτέρα.

Babushka
2-12-2012
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template