Home » » ΕΚΕΔΔΕ: ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΝΕΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΕΚΕΔΔΕ: ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΝΕΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ



Ειδικά ενάντια στη νεολαία και στο δικαίωμά της να αγωνίζεται στρέφεται η κυβέρνηση με την πρακτική των προληπτικών προσαγωγών που εφαρμόζει κατ’ επανάληψη τις ημέρες των μεγάλων απεργιακών συγκεντρώσεων. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και άλλοι με πολιτικά ελέγχουν σε διάφορα σημεία του κέντρου και κρατούν χωρίς κανένα λόγο νέους ανθρώπους που κινούνται προςτα σημεία των συγκεντρώσεων. Είναι μια τακτική που ακολουθείται από την αστυνομία σε όλες τις διαδηλώσεις, με σαφή στόχο τον εκφοβισμό και τη συλλογή στοιχείων αγωνιστών.
Σήμερα το πρωί, μεταξύ άλλων, είχαμε την αναίτια προσαγωγή τεσσάρων μελών της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, έξω από τα γραφεία της οργάνωσής τους. Οι τέσσερις νέοι μεταφέρθηκαν στην αρχή στο αστυνομικό τμήμα της Καλλιδρομίου και στη συνέχεια στη ΓΑΔΑ χωρίς να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες. Αφού τους κράτησαν ώρες και ύστερα από έντονο διάβημα αντιπροσωπείας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αφέθηκαν ελεύθεροι.
Χρειάζεται αποφασιστική στάση ειδικά για αυτό το θέμα από το σύνολο των μαζικών οργανώσεων, των σωματείων των εργαζομένων και των φοιτητικών συλλόγων. Η κυβέρνηση πολύ σύντομα θα αναγκαστεί να παραιτηθεί από τέτοιες μεθόδους. Θα φροντίσουμε κι εμείς γι’ αυτό.
Αν έχετε καταγγελίες για αντίστοιχα περιστατικά, ενημερώστε μας: ekedde.press@gmail.com
Αθήνα 20 Φεβρουαρίου 2013
Το γραφείο Τύπου
Babushka
21-2-2013
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template