Home » » ΤαΨιΛάΤηΣΕβΔοΜάΔαΣ

ΤαΨιΛάΤηΣΕβΔοΜάΔαΣ



3 Μάιου 2010 πυροβολείται πισώπλατα από αστυνομικό και συλλαμβάνεται βαριά τραυματισμένος ο αναρχικός Σίμος Σεϊσίδης. Ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο της αστυνομίας για πάνω από 15 χρόνια, λόγω της πολύμορφης αναρχικής του δράσης.
Το κράτος στήνει πάνω τους όλα τα ιδεολογικά και αστυνομικά κατασκευάσματα της "αντιτρομοκρατίας" και της καταστολής του εσωτερικού εχθρού.
Κατηγορείται για συμμετοχή σε ληστείες, αρπαγές οπλισμού, και πολλά άλλα.
Αποκορύφωμα η επικήρυξη του από το Μ.Χρυσοχοϊδη με 600.000 ευρώ.
Σε αυτό το καθεστώς στις 3 Μαΐου 2010 ,ο Σ.Σεϊσίδης πυροβολείται στην προσπάθεια του να διαφύγει από αστυνομικό έλεγχο.
Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την βιαιότητα της σύλληψης (τα σπασμένα πλευρά, το πρησμένο από το ξύλο πρόσωπο), την καθυστερημένη μεταφορά στο Ιπποκράτειο, καθώς και τη συνεχή παρουσία αστυνομικών κάθε είδους ακόμα και στο χειρουργείο, οδήγησε στην επιδείνωση της υγείας του και τελικά στον ακρωτηριασμό του ποδιού του.
Ο Σίμος στις 5-5-2011 αθωώθηκε για την υπόθεση των «ληστών με τα μαύρα». Στις 16-9-2011 ξεκίνησε η δίκη του Σίμου για την κατηγορία απόπειρας ανθρωποκτονίας (του αστυνομικού ο οποίος τον πυροβόλησε πισώπλατα αποτέλεσμα να χάσει το πόδι του), η οποία έληξε στις 12-10-2011 με την καταδίκη του σε 18 μήνες φυλάκιση για οπλοκατοχή.
Συνέχιζε να βρίσκεται έγκλειστος στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού μέχρι σήμερα που αθωώθηκε πλήρως από κάθε κατηγορία.
Αθώος μετά από ένα χαμένο πόδι και πόσο καιρό στην φυλακή .
Ωραία η δικαιοσύνη τους.....

Σάλος δημιουργήθηκε με αφορμή το μάθημα της φυσικής !Η δικαιολογημένη αναστάτωση χιλιάδων μαθητών, φέρνει για μια ακόμη φορά στην επιφάνεια την κρυμμένη αλήθεια του μύθου των «ίσων ευκαιριών» και του «αδιάβλητου» θεσμού των πανελλήνιων εξετάσεων.
Η δυσκολία των θεμάτων που προκρίθηκαν από επιτροπές αγνώστου σύνθεσης, στην έκθεση― όπου για την επιλογή του κειμένου είχε έντονες αντιρρήσεις ακόμα και .η ίδια η αρθρογράφος Αρβελέρ (!)― στη φυσική, αλλά και στη βιολογία μέχρι στιγμής, λειτουργεί σαν προφανής παρότρυνση των μαθητών προς την κάθε λογής παραπαιδεία και ιδιωτική εκπαίδευση.
Αχ Άννα ακόμη κι αν έφυγες το σύστημα καλά κρατεί

Συνταγματική έκρινε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας την επιβολή του τέλους ακινήτων, αλλά αντισυνταγματική τη δυνατότητα διακοπής ρεύματος σε περίπτωση μη καταβολής του.
Έτσι, το δικαστήριο ακύρωσε τη σχετική απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών 1211/2011, κατά το μέρος που προβλέπει ότι θα διακόπτεται η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε όποιον δεν καταβάλλει το Έκτατο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ). Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι η διακοπή αυτή είναι αντίθετη προς το Σύνταγμα.
Άντε ,καλώς να τα δεχτούμε στην εφορία...

Το ποσό των 20.000 ευρώ συγκέντρωσαν Δανοί εργάτες για τους απεργούς της Χαλυβουργίας Ασπρόπυργου. Τρανή απόδειξη για τη σημασία και τη διεθνή διάσταση που έχει ο περήφανος αγώνας των απεργών χαλυβουργών εδώ και 7 μήνες, αποτέλεσε η χθεσινή επίσκεψη στην πύλη της Χαλυβουργίας πολυμελούς αντιπροσωπείας συνδικαλιστών και βουλευτών από τη Δανία εκπροσωπώντας την επιτροπή αλληλεγγύης που έχει συγκροτηθεί στη χώρα τους για τους χαλυβουργούς του Ασπροπύργου.

Έως και 522% αυξημένοι οι φόροι!
Σε οριστική οικονομική συντριβή οδηγούνται περίπου 4,2 εκατομμύρια φορολογούμενοι με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα. Μισθωτοί και συνταξιούχοι που υπέστησαν απώλειες έως και 30% στα εισοδήματά τους κατά τη διάρκεια του 2011,θα κληθούν να πληρώσουν έως και 6 φορές υψηλότερο φόρο από πέρυσι! Ακόμη χειρότερα θα είναι τα πράγματα για όσους τα εισοδήματα του 2011 είναι στα ίδια επίπεδα με του 2010.
Πικραμμένε άρχοντα , πάρε μας τα Υπάρχοντα....

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template