Home » , » Το Μίσος (la haine)

Το Μίσος (la haine)

  Θλιβερό γεγονός! Ένας νέος άνθρωπος δολοφονείται από μετανάστες στην περιοχή της  Πάτρας .  
Αμέσως οι πονεμένοι κάτοικοι για να τιμήσουν την μνήμη του νεκρού αδελφού τους ορμούν να κατασπαράξουν τους μετανάστες και μάλιστα τυχαία μαζί τους είναι και οι τρομεροί Έλληνες της χρυσής αυγής!!!   
     Λοιπόν δεν θα σας κρυφτώ, ΜΙΣΩ κάθε παπάρα Ελληναρά που ξαφνικά σηκώθηκε από τον όμορφο καναπέ του για να πολεμήσει τους μετανάστες που του καταστρέφουν λέει- τη ζωή!!  
   Θέλετε να σας πω εγώ θλιβερά γεγονότα; 2.000.000 μετανάστες έχουν κατακλύσει τον Ελλαδικό χώρο, ζουν μέσα στην φτώχεια, την εξαθλίωση και το ρατσισμό. Δολοφονούνται καθημερινά από τα φασιστοειδή και πεθαίνουν αβοήθητοι σε κάποια γωνιά της πολιτισμένης κοινωνίας μας. 
   Μαντέψετε!!  Αυτοί οι τύποι που σας  περιέγραψα ήρθαν για να μας γαμήσουν τις ζωές. Ξεκίνησαν που λέτε από την άλλη μεριά του πλανήτη για να έρθουν να κατακτήσουν και να διαλύσουν την όμορφη χώρα μας!! Ρε πάτε καλά; ούτε να σας βλέπουν δεν θέλουν  και καλά κάνουν . 
     Βλάκα Έλληνα σκέφτηκες ποτέ πως δεν ήρθαν μόνοι τους εδώ ; Σκέφτηκες ποτέ ποιος  σου έκτισε τις ολυμπιακές σου βλακείες; Πόσοι μετανάστες πέθαναν και θάφτηκαν στα θεμέλια του πολιτισμού σου ενώ  εσύ καθόσουν και έβλεπες καυλωμένος από την T.V. σου; Σκέφτηκες ποτέ ότι οι άρχοντες που ψήφιζες τόσα χρόνια, έχωναν μετανάστες μέσα από τα τιμημένα σύνορα σου για να παίρνουν τα φράγκα που τους έδινε η αγαπημένη σου Ευρώπη για να τους στεγάζει;  
   Βλάκα Έλληνα ξύπνα!  Πάρε το μοναδικό σύμμαχο που σου έχει απομείνει, ξεκόλλα από τον σάπιο καναπέ σου, βγες στο δρόμο και κατέστρεψε με μίσος τη μιζέρια και τη μαυρίλα που εσύ δημιούργησες. Και αν αναρωτηθείς ποιος είναι ο σύμμαχος μετά από αυτά που σου είπα τότε φίλε μου δεν υπάρχει σωτηρία!!  ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΛΑΚΑΣ..  





Το Μίσος (la haine): Mathie Kassovitz (1994, Γαλλία). 
Η απομόνωση, ο αποκλεισμός και η ανεργία δημιουργούν εκρηκτικές καταστάσεις στα γκέτο των μεγαλουπόλεων του δυτικού κόσμου. Η ένταση στα μάτια τριών φίλων, που περιπλανώνται σε ένα υποβαθμισμένο προάστιο του Παρισιού, κάνει τα λόγια περιττά. Το προάστιο κατοικείται από άνεργους και περιθωριακούς μετανάστες και οι νύχτες περνούν με συγκρούσεις των κατοίκων και της αστυνομίας. Οι αστυνομικοί δείχνουν το χειρότερο εαυτό τους και οι κάτοικοι εξεγείρονται εναντίον της ρατσιστικής αυτής θηριωδίας. 








Share this article :

1 σχόλιο:

  1. ΑΡΧΙΚΑ ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ Κ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ...PLITSMAN ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...''ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΜΜΑΧΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΙΝΕΙ'' .ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΠΑΤΣΙΚΑ ΒΑΒΟΥΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΑΜΟΣ ΓΕΝΙΚΑ.ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΛΑΓΕ ΤΗΝ ''ΗΡΕΜΗ'' ΚΑΙ ΗΣΥΧΗ'' ΖΩΟΥΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΚΙ ΜΑΣ(ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ).ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΒΛΕΠΩ 15-30 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 100 ΣΟΜΑΛΟΥΣ ΜΕ ΜΑΔΕΡΙΑ ΣΙΔΕΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ''ΚΑΛΟΥΔΙ'' ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ(ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΚΟΙΝΩΣΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ).ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΧΕΣΤΗΚΑ ΡΕ ΦΙΛΕ...ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΧΑΡΗΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ,ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΘΕ ΦΑΣΙΣΤΑ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ''ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ'' ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ...ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΜΜΑΧΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ...ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΠΕΡΙΘΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ(ΒΛΕΠΕ ΤΑ ΝΤΙΛΙΑ,ΒΛΕΠΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΤΑΡΙΦΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΝΤΑΛΙΚΑ)...ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ''ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΠΕΙΝΑΣ ΟΧΙ ΝΤΙΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΡΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ''ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΜΕΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ,ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...ΠΑΡΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ 500000 ΑΦΗΣΕΣ...ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΙΣΟΣ ΤΑΞΙΚΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template