#oloiskai

O ΣΚΑΙ φυτεύει, καθαρίζει ακτές , ποτάμια και πόλεις, ο ΣΚΑΙ προστατεύει το περιβάλλον, ο ΣΚΑΙ μοιράζει τροφές, ρούχα και φάρμακα. 
Δεν πειράζει που το κοινωνικό κράτος ισοπεδώθηκε  είναι αρκετό που η Μαριάννα  Βαρδινογιάννη, η Μαριάννα Λάτση, ο Νταλάρας, η Αρχιεπισκοπή , η αστυνομία και οι μη κυβερνητικές οργανώσεις {που παραδόξως πληρώνονται  από τις κυβερνήσεις } γίνονται θυσία για τους απροστάτευτους και τους αδυνάτους. Προσφέρουν τα δώρα της ζωής  σε αυτούς που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αντάλλαγμα . Βιομήχανοι, εφοπλιστές και όλες οι μορφές κρατικής εξουσίας ,αφού εκμεταλλευτούν., κλέψουν την ανθρώπινη ύπαρξη  έρχονται οι ίδιοι χωρίς ντροπή  να προσφέρουν στον αδύναμο άνθρωπο δώρα χωρίς κανένα απώτερο σκοπό όπως προπαγανδίζουν. 
Αλλά αναγνωρίζουν σε κάθε θυσία, δώρο και φιλανθρωπία κρύβονται επιμελώς σχέσεις εξουσίας. Η λειτουργία της φιλανθρωπίας και βοήθειας είναι ακριβώς να υποβιβάσει και να ντροπιάσει τον αποδέκτη του δώρου, ακριβώς λόγω της αδυναμίας του να ανταποδώσει αυτό το δώρο, δώρο ίσης αξίας. Όμως ακριβώς εκεί βρίσκεται και  η αξία της φιλανθρωπίας η διατήρηση και η αναπαραγωγή του κοινωνικού συστήματος εκμετάλλευσης της κρατικής εξουσίας και της κρατικής βίας . Ο αποδέκτης της φιλανθρωπίας σε ανύποπτο χρόνο την ανταλλάσει  με την ψήφο του και με την υποστήριξή του,  με κάθε μέσο, στους εκπροσώπους της κρατικής εξουσίας.  
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template