Home » » ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ


Δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές και ενώ ο τόπος βράζει , για μια ριζική καταδίκη του μνημονίου όσο και των μνημονικών κομμάτων , μαζί και των ευρώεκβιαστών, η άρχουσα τάξη , με όλα τις τα μέσα προσπαθεί να εκτρέψει την πραγματικότητα και την λαϊκή θέληση! 


Απόδειξη ότι αυτή την Κυριακή 3 Ιουνίου,  το ΒΗΜΑ έκανε κάτι που δύσκολα θα φανταζόταν και ο πιο  καχύποπτος: άλλαξε, στον σχετικό πίνακα, τα νούμερα της δημοσκόπησης της Public Issue. 
Έτσι, ενώ η εταιρεία έδινε 31,5% στον ΣΥΡΙΖΑ και 25,5% στη Νέα Δημοκρατία, στον πίνακα του Βήματος  διαβάζουμε το ακριβώς αντίθετο: ΝΔ: 31,5% και ΣΥΡΙΖΑ 25,5% . 
Είναι προφανές-αφού αυτές ήταν οι τελευταίες  δημοσκοπήσεις πριν τις εκλογές,  πώς τα αστικά ΜΜΕ , τα όργανα δηλαδή των αστικών κομμάτων , δεν θέλουν να φανεί ούτε στο ελάχιστο ότι υπάρχει περίπτωση ο Σαμαράς να είναι δεύτερος, και μάλιστα με τόση διαφορά! 
Φυσικά τα πραγματικά νούμερα είναι πολύ διαφορετικά , η ήττα της Νέας Δημοκρατίας και του Α.Σαμαρά θα είναι τεράστια! Μαζί και η ήττα όλου του μνημονικού μπλοκ – ΠΑΣΟΚ, Κουβέλης, Καρατζαφέρη. 
Η μεγάλη άνοδος όλης της αριστεράς στις 17 Ιουνίου θα κάνει τα μνημόνια , την δεξιά και την λιτότητα παρελθόν! 

Χωρίς τέλος όμως είναι και η προπαγάνδα του MEGA... 
Ξεπέρασαν κάθε όριο στου Μπόμπολα , φτάνοντας στο σημείο να βάλουν πλάνα με Δραχμές σε ρεπορτάζ για την εγκληματικότητα! 
Αν και η φαντασία και  πρωτοποριακή προπαγάνδα του ΜΕGA δεν συγκρίνεται με άλλους, δεν εκπλήσσει κανέναν , το όλο σκηνικό... 
Το συγκεκριμένο γεγονός είναι επακόλουθο των δηλώσεων , Προβόπουλου και Χρυσοχοϊδη περί κολάσεως και συμμοριών με καλάσνικοφ σε μια τυχόν επιστροφή στην δραχμή. 
Το μόνο σίγουρο είναι πως οι καθημερινοί εκβιασμοί , από τράπεζες και τραπεζίτες, Νεοδημοκράτες  και Πασόκους , Ευρωπαόυς αλλά και ντόπιους δημοσιογράφους αποδεικνύουν την τεράστια εκτροπή όλων των δημοκρατικών θεσμών ... 

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template