Home » » Για τις προηγούμενες μάχες...Για τις αυριανές νίκες...

Για τις προηγούμενες μάχες...Για τις αυριανές νίκες...




Για τις προηγούμενες μάχες...

Στις πορείες των εργαζομένων και του λαού ,στις εκδηλώσεις των πλατειών ο κρατικός μηχανισμός δε τσιγκουνεύτηκε καθόλου σε βία, άγριο ξύλο , καπνογόνα και άπειρα χημικά , συλλήψεις και κρατήσεις και ακόμη περισσότερο ψυχολογική βία για να διαλύσει τις συγκεντρώσεις.
Το κράτος χρησιμοποίησε τα πάντα για να σταθμίσει την δύναμη σας , την επίμονη θέληση σας για το δίκιο του λαού , την απέχθεια σας σ' ένα διεφθαρμένο και γραφειοκρατικό καθεστώς.
Δεν λυγίσατε , κρατηθήκατε άρα είστε δυνατοί.
Μην αφήσουμε κανέναν να παραιτηθεί από αυτήν την επικίνδυνη μανία της σκέψης και των συζητήσεων στις πλατείες , στις ανοιχτές συνελεύσεις , στις τοπικές και συνοικιακές επιτροπές.
Η αριστερά μέσω κάποιων τάσεων της συμμετείχε στην αρχή δειλά και αργότερα πιο ενεργά , κι' αυτό το στοιχείο της έδωσε αυτήν την αναπάντεχη δυναμική.
Ας συνεχίσουμε με κάθε μέσο αυτήν την παραγωγή σκέψης , μόνο που πρέπει να επεκταθεί στην νεολαία και στην οικοδόμηση μιας επαναστατικής θεωρίας της εποχής μας.

Για τις αυριανές νίκες...

οι αυριανές νίκες θα είναι τεράστιες , η απήχηση τους πιο μεγάλη αν απλωθεί η αγανάκτηση , η παραγωγή σκέψης και η αντίθεση στην κρατική-αστυνομική βία σε δύο κατευθύνσεις : στην επιστήμη και στην νεολαία.
Μια νεολαία και μια επιστήμη , που θα παρατήσει γρήγορα αυτόν τον κόσμο που είναι καταδικασμένος στην καταστροφή - μια νεολαία και μια επιστήμη που θα αντλεί την σκέψη της και την αδιάλλακτη θέληση της από το λαϊκό πάθος.
Η νεολαία και η επιστήμη δεν πρέπει να είναι το αφεντικό, ο προστάτης, ο ευεργέτης και ο δικτάτορας του λαού αλλά ο απελευθερωτής της κοινωνίας.
Το κράτος , το δομημένο πάνω στην θρησκεία , τη νομομάθεια , την οικογένεια , στο δικαίωμα της ιδιοκτησίας πρέπει να γκρεμισθεί.




Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template