Home » » Κύριε Κασιδιάρη... φυσικά και δεν θα υπακούσουμε!

Κύριε Κασιδιάρη... φυσικά και δεν θα υπακούσουμε!

Από το καλοκαίρι του 2007 που ξέσπασε η παγκόσμια οικονομική κρίση , στην Ελλάδα παρατηρούμε μια τεράστια οικονομική , κοινωνική και πολιτική ,εκτροπή.
Το δόγμα της απύθμενης λιτότητας , εμφανίζεται και στην χώρα μας .
Το ευρώ , αντί να μας ''προστατέψει'' όπως διατυμπάνιζε όλο το κυβερνητικό-πολιτικό προσωπικό, μας μπολιάζει με τον ιό της τραπεζικής κρίσης.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση , ως γιατρός-κομπογιαννίτης , μας παροτρύνει στο φάρμακο των αλλεπάλληλων δανεισμών , των μνημονίων και της σκληρής δημοσιονομικής πολιτικής , δείχνοντας το πραγματικό της πρόσωπο , αυτό του σφαγείου και όχι της αλληλεγγύης.

Η άρχουσα τάξη και τα αστικά κόμματα σε όλο τους το φάσμα , μεταλλάσσονται - στρέφονται απότομα σε πιο δεξιές και στην συνέχεια , σε ακραίες ρητορικές και σκληρά νεοφιλελεύθερες πολιτικές.
Παρατηρούμε λοιπόν μία έντονη πολιτική εκτροπή .
Δεδομένου ότι το κεντρώο τότε ''ΠΑΣΟΚ'' μετατρέπεται σε έναν απόλυτα νεοφιλελεύθερο πολιτικό φορέα και αντικαθίσταται από την Δημοκρατική Αριστερά του Φ. Κουβέλη , μιας και ο όλος μετασχηματισμός της πολιτικής επηρεάζει και την αριστερά - τις πιο δεξιές συνιστώσες της για την ακρίβεια.
Οι υπόλοιπες δυνάμεις αρχικά και ως αντιπολίτευση , ξέρουν ότι στο άμεσο μέλλον θα αναγκαστούν να ''ξεβρακωθούν'' πολύ περισσότερο από το ΠΑΣΟΚ για να υπερασπιστούν τα συμφέροντα των τραπεζιτών, των βιομηχάνων και των εφοπλιστών επιδίδονται σε έναν αχαλίνωτο συναγωνισμό λαϊκισμού.

Αυτό ,σε συνδυασμό με την είσοδό του ΔΝΤ στην Ελλάδα δημιουργούν συνθήκες ενός πολύ δύσκολου μέλλοντος.
Η κυβέρνηση Παπανδρέου δέχεται της πρώτες μαζικές αντιδράσεις και τις απωθεί με μια έντονα αυταρχική και βίαιη εκτροπή του τότε κρατικού μηχανισμού , σε αστυνομικού ...
Με την θέσπιση , την ψήφιση και την εφαρμογή του πρώτου μνημονίου , ξεκινά και επίσημα η πιο απότομη και βίαιη συμπίεση των εισοδημάτων των ελλήνων εργαζομένων και ως απόρροια αυτού την σμίκρυνση της κυκλοφορίας του χρήματος και την πτώση του λιανεμπορίου.

Τα πρώτα αποτελέσματα στην καθημερινότητα της Ελληνικής κοινωνίας είναι συνταρακτικά!
Ένα τεράστιο αίσθημα φόβου πλανιέται πάνω από την χώρα , η απελπισία αρχίζει να μολύνει όλο και περισσότερες κοινωνικές ομάδες , η διαίρεση των εργαζομένων σε δήθεν προνομιούχους και μη - με την ευγενική χορηγία του παρεκτρεπόμενου και αυτού μιντιακού Γκεμπελισμού - βοηθά στην υλοποίηση του βασικού ,καταστροφικού σχεδίου ξεπουλήματος της χώρας και διάλυσης κάθε εργατικού κεκτημένου.

Μετά από μια σκληρή δίχρονη μάχη του μαχόμενου λαού , του ριζοσπαστικού εργατικού κινήματος και της μαχητικής νεολαίας που συγκρατεί και αντέχει την μεγάλη επίθεση καλώντας όλο τον λαό σε αφύπνιση - οργάνωση και αντεπίθεση , η κρίση της Ευρωζώνης σκληραίνει παρασύροντας τις χώρες του Νότου σαν τραπουλόχαρτα.
Από την μεριά της η Ευρωπαϊκή Ένωση , δείχνει τα δόντια της , ζητά αμετάκλητα και άνευ όρων την λογοδότηση όλου του πολιτικού προσωπικού ,σε μια κατεύθυνση υλοποίησης - πάση θησεία- των πιο βάρβαρων και αντιλαϊκών μέτρων εξόντωσης του εργαζόμενου λαού με σκοπό την διάσωση των Τραπεζών και του Ευρώ , ενός νομίσματος που κλέβει από τις χώρες τις περιφέρειας και θησαυρίζει τις χώρες του κέντρου , κατ αρχήν μέσω τις αρχικής ισοτιμίας που είχε με τα προηγούμενα νομίσματα τους , π.χ. για την Ελλάδα 1€ = 340,75 δρχ. , μεγάλη υποτίμηση της δραχμής και 1€ = σχεδόν 1,8 Μάρκα ! )

Μέσα σ' αυτό το πλαίσιο , ο ''κουτσός'' έστω δημοκρατικός θεσμός των εκλογών ''καταργείται'' με ευρωπαϊκή διαταγή και συγκροτείται η δοτή κυβέρνηση Παπαδήμου (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ).
Τα κύρια χαρακτηριστικά της είναι τρία,
1) Κουμάντο πλέον κάνουν οι τραπεζίτες, η Τρόϊκα και η δανειστές - η δημοκρατία αφοδεύεται...
2) Το μνημόνιο 2 , τα βάρβαρα μέτρα και το PSI , αν και αποτελούν αντί-συνταγματικές πράξεις , αν και θα διαλύσουν κάθε έννοια κράτους πρόνοιας και αξιοπρεπής διαβίωσης , θα εφαρμοσθούν με κάθε μέσω! απόδειξη οι δεκάδες τόνοι χημικά που θα δεχθεί ο λαός που συνεχίζει πιο δυναμικά και αντιστέκεται!
3) Πάνω στα προηγούμενα έρχεται και ''δένει'' η κατακόρυφη υιοθέτηση φασίζουσας- ρατσιστικής και τρομοκρατικής ρητορείας από τα συγκυβερνώντα κόμματα που στην πραγματικότητα είναι πάνω από τρία...
Καθημερινές δηλώσεις - εκτρώματα , κυρίως από υπουργούς και στελέχη του ΠΑΣΟΚ αλλά και της Νέας Δημοκρατίας συνεπικουρούμενοι από τους μεγαλοδημοσιογράφους και τους καναλάρχες.
Ο ρατσιστικός κυνισμός που βγαίνει από τα στόματα των κ Λοβέρδου , Χρυσοχοϊδη , Γεωργιάδη , Βορίδη , κλπ , ξεπερνά όλα του τα όρια!
Ο αυταρχικός και ολοκληρωτικός τόνος στις ομιλίες των κ Βενιζέλου και Σαμάρά οδηγεί την πολιτική επικαιρότητα σε εκρηκτικό σημείο.

Η κοινωνία βρίσκεται υπό διάλυση .
Οι σύγχρονοι Γκέμπελς , πολιτικοί αλλά κυρίως δημοσιογράφοι βρίσκουν τους πρώτους αποδιοπομπαίους τράγους, τους δημόσιους υπάλληλους και τους μετανάστες !
Αν και η μισή Ελλάδα έχει ελάχιστους μετανάστες , ακόμη και για το τελευταίο χωριό , το μείζον πρόβλημα, γίνονται οι ξένοι!
Αυτό σε συνδυασμό με την αύξηση της ανεργίας , της φτώχειας άρα και της εγκληματικότητας , του φόβου και της αγανάχτησης , αλλά κυρίως με το δημοκοπικό -παρακρατικό φούσκωμα αλλά και την έμμεση αλλά και άμεση παραπομπή , σε λύσεις δήθεν αντισυστιμικές , που θα τα καθαρίσουν όλα , που θα διώξουν τους προδότες οδηγούν μεγάλο μέρος της κοινωνίας στον φασισμό και την Χρυσή Αυγή.
Φυσικά αυτό δεν είναι άλλη μια επανάληψη του σήριαλ : Καρατζαφέρης! όπου οι ακροδεξιοί άφησαν τα τσεκούρια ,φόρεσαν γραβάτες , πιάσανε καρέκλες και έγιναν κεντροδεξιοί, αλλά για το πιο αποτρόπαιο σενάριο για την κοινωνία, το plan B του κεφαλαίου σε περιόδους μεγάλων κρίσεων , κατά το οποίο , ο μόνος τρόπος για να επιβληθεί στον εργαζόμενο να πληρώσει τα σπασμένα των καπιταλιστών , δηλαδή την κρίση , είναι ο αυταρχισμός , η δικτατορία , ο φασισμός - ο πιο καλός υπηρέτης του κεφαλαίου , των βιομηχάνων και των τραπεζιτών.

Από της 7 Μαΐου , η Χρυσή Αυγή που για χρόνια δεν έχει απαγορευτεί όσο ήταν ακόμη μια παρέα μαφιόζων , αφού τα περισσότερα μέλη της δεν έχουν καταδικαστεί για ρατσιστικές αλλά και αντιαριστερές δολοφονικές επιθέσεις , αφού τα μίντια δεν έχουν καλύψει -εσκεμμένα ούτε το ποιόν της φασιστικής ομάδας αλλά ούτε ένα αντιρατσιστικό - αντιφασιστικό δρώμενο , μα αντιθέτως σπρώχνουν τον κόσμο προς τον ρατσισμό , τον φασισμό και τον κοινωνικό κανιβαλισμό , έρχεται και περικυκλώνει την Αθήνα και την Πάτρα!
Οργανωμένες ομάδες χρυσαυγητών περιπολούν την Αθήνα και χτυπούν ή μαχαιρώνουν αριστερούς και μετανάστες. Τραμπουκίζουν εργαζόμενους , φωνάζουν εγέρθητω στις γειτονιές, σε νοσοκομεία , λεωφορεία , κανάλια και στις ειδικά ''φιλικές'' εκπομπές του ΣΚΑΪ και του Ευαγγελάτου. Απαιτούν να στεκόμαστε προσοχή μπροστά τους , ακόμη και στο τελευταίο μέλος τους ,γιατί όπως λένε ,είναι ...Χρυσή Αυγή...

Μ αυτά και μ αυτά περνάνε στο επόμενο στάδιο - όπως τότε το '36 αφού τρομοκρατούν την κοινωνία και την εκβιάζουν σε πειθαρχεία, μετά προσποιούνται τους αντισυστημικούς.
Έτσι και έγινε , ο κύριος Κασιδιάρης πηδά από κανάλι σε κανάλι , γραβατομένος πλέον ... και ενώ το προηγούμενο βράδυ έχει επιτεθεί μαζί με τα ''στρατεύματα'' του σε αδύναμες κοινωνικές ομάδες , δηλώνει πως η Χ.Α. δεν έχει σχέση με πράξης βίας!
Στην συνέχεια βρίζει και τους δημοσιογράφους , όπως και τους καναλάρχες ως φερέφωνα και συνεργάτες των Τροϊκανών και των κομμάτων εξουσίας , όταν ο ίδιος είναι το χειρότερο δεκανίκι του συστήματος , όταν τα μίντια είναι συνεργάτες και προστάτες του!

Μετά το γεγονός των ημερών, που δεν είναι άλλο από την φασιστική - τραμπούκικη επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στην κυρίες Καννέλη και Δούρου , αλλά και την εγκληματικότητα , μιας και η παραμικρή ληστεία έως και η πιο φρικτή ανθρωποκτονία προβάλλονται από τα κανάλια για πάνω από 10 φορές την μέρα έκαστη! όλα αυτά ως συνέπεια της πολιτικής ανεπάρκειας της Νέας Δημοκρατίας , του ΠΑΣΟΚ και όλων των συνεταίρων τους να τρομοκρατήσουν τον λαό και να τον στείλουν προς τα δικά τους ψηφοδέλτια που είναι τα μνημόνια.
Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε καμία των περιπτώσεων στους εκβιαστές , τους πραγματικούς τρομοκράτες , αυτούς που ανατίναξαν την ζωή μας και τώρα έρχονται για την χαριστική βολή να σηκώσουν κεφάλι!
Νέα Δημοκρατία , ΠΑΣΟΚ , Χρυσή Αυγή , Τζήμεροι και λοιποί συγγενείς , θα πρέπει να επιστρέψουν στο χρονοντούλαπό της ιστορίας , θα πρέπει να επιστρέψουν στις τρύπες τους και να σφραγιστούν εκεί!

Η επίθεση των δυόμισι τελευταίων χρόνων κορυφώνεται , μαζί με την παγκόσμια κρίση , την ευρώ-νομισματική κρίση και τον μετασχηματισμό της αστικής δημοκρατίας , σε αστυνομική δημοκρατία...

Εννέα μέρες πριν τις πιο σημαντικές εκλογές σε πανευρωπαϊκό επίπεδο - κατά την γνώμη μου ιστορικών διαστάσεων - όλες οι συνιστώσες του μαύρου μετώπου έχουν κάψει όλα τους τα χαρτιά, ακόμη και του εκβιασμού που τους γύρισε πλέον μπούμερανκ!
Ακροβατώντας πάνω στην τελευταία κλωστή που από αυτήν κρέμεται η δημοκρατία , πραγματοποιείται η μεγαλύτερη προσπάθεια εκτροπής της λαϊκής ετυμηγορίας, που έστειλε στις 6 του Μάη τα μνημόνια και τον δικομματισμό στο κάλαθο των αχρήστων !
Ο κύριος Κασιδιάρης , εκπρόσωπος τύπου της Ε.Ε. και του Ευρώ , του ΠΑΣΟΚ , της ΝΔ , του ΣΕΒ και των εφοπλιστών , της πείνας , της φτώχειας , του ρατσισμού και του μίσους , μας καλεί να εγερθούμε .

Η απάντηση σαφής :

"Κύριε Κασιδιάρη...
φυσικά και δεν θα υπακούσουμε!"




Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template