Home » , » Το ΔΝΤ έκανε τον Παράδεισο… Κόλαση!

Το ΔΝΤ έκανε τον Παράδεισο… Κόλαση!



Τώρα θα σας παρουσιάσω το χρονικό της εισόδου του ΔΝΤ, στον παράδεισο και στην κόλαση όπως πραγματικά συνέβη, με στοιχεία!
Πριν δυο χρόνια η κατάσταση σε παράδεισο και κόλαση, ήταν όπως τα ξέρεται : ησυχία, πράσινα λιβάδια και άνθρωποι ντυμένοι στα λεύκα  για τον παράδεισο και καζάνια, φωτιές βασανιστήρια και κόκκινα διαβολάκια για την κόλαση!
Όλα αυτά μέχρι ο άγιος Πέτρος με το οικονομικό του επιτελείο να διαπιστώσουν, ότι το χρέος του παράδεισου ήταν μη βιώσιμο! Καλούν σε Θεϊκό συμβούλιο όπου αναλύουν την κατάσταση. Για να μην σας λέω πολλά το χρέος του παράδεισου ήταν γύρω στα 200 δις, την ιδία στιγμή που η κόλαση χρωστούσε στον παράδεισο περίπου 200 δις!
Πετάγετε λοιπόν ο Ιούδας που κατά παράδοξο λόγο βρίσκεται στον παράδεισο, και προτείνει να συμψηφίσουν τα χρέη τους ο ένας προς τον άλλο και να λήξει το ζήτημα. Του Χριστού αυτό του φάνηκε πολύ λογικό και σπεύδει να υποστηρίξει τον Ιούδα… τότε πετάγετε ο Γιωργάκης και λέει» παιδία αυτά δεν γίνονται» θα σας πω εγώ τι θα κάνετε!
Η λύση είναι μια, θα καλέσουμε το ΔΝΤ και αυτό θα σας χρηματοδοτήσει ώστε να μπορέσετε να ανακάμψετε γρήγορα και να ξαναβγείτε μέσα σε δυο χρόνια στις αγορές. Τσουπ πετάγεται διπλά στον Γιωργάκη ένας κουστουμαρισμένος κρατώντας κάποια έγγραφα στα χέρια του. Δίνει τα έγγραφα στον Γιωργάκη και αυτός με την σειρά του στον Άγιο Πέτρο.
Μετά από δυο μήνες ο Άγιος Πέτρος, καλεί παγκόσμιο συμβούλιο και εκεί οι αντιπρόσωποι της κόλασης μαθαίνουν ότι και αυτοί έχουν πρόβλημα με το χρέος τους αφού είναι περίπου 200 δις την ιδία ώρα που ο παράδεισος τους χρεωστάει περίπου 200 δις.
Έτσι ο Άγιος Πέτρος για να προλάβει καταστάσεις τύπου  Ιούδα τους λέει ότι η λύση είναι το ΔΝΤ . Και αυτοί το αποδέχονται (δεν ξέρεται πόσο αθώα είναι τα παιδία της κόλασης). Μετά από έναν χρόνο τα πράγματα δεν πάνε όπως τα υπολόγιζαν και συγκαλούν νέο συμβούλιο εκεί η Κόλαση λέει ότι το χρέος της έχει ανέβει στα 500 δις και εξηγώ 200 στον παράδεισο  και 300 στο ΔΝΤ το ίδιο βγαίνει και λέει και ο εκπρόσωπος από την πλευρά του παράδεισου! Τότε έρχεται η σειρά του Ιούδα που ρώτα ρε παιδία τι τα κάνατε από 300 δις καθένας σας που τα επενδύσατε;; Αία δεν τα επενδύσαμε σε έργα και υποδομές, ο  Γιωργάκης μας συμβούλεψε να τα δώσουμε στις τράπεζες λέει ο άγιος Πέτρος! Και εμείς το ίδιο κάναμε λέει ο Κόλασης. Ήρθε και η ώρα του Γιωργάκη (που για ανεξήγητο λόγο βρίσκεται στον άλλο κόσμο ) λοιπόν αγαπητοί μου μην ανησυχείτε το ΔΝΤ είναι εδώ. Να τώρα μου είπε ότι σας δίνει από 300 δις του καθένα ώστε να εξασφαλίσετε την ρευστότητα των τραπεζών για να μην κινδυνεύουν!   Πατέ καλά ρε; Πετάγετε ο Ιούδας, και αλλά στις τράπεζες; Κανείς όμως δεν του έδωσε σημασία γιατί όλοι ήταν χαρούμενοι που οι τράπεζες θα έπαιρναν και αλλά λεφτά!!!  Και φτάνουμε στο σήμερα αγαπητοί μου αναγνώστες, τα χρέη τον κόσμων δεν ξέρουμε πια πόσο είναι. Τελευταία άκουσα για πολλά τρις ο παράδεισος δεν θυμίζει σε τίποτα αυτό που ήταν, ο μισός καίγεται ώστε να γίνουν αιολικά πάρκα. 
Ο υπόλοιπος  σκάβεται γιατί λέει βρήκαν λιγνίτη πλέον δεν υπάρχουν τύποι με λεύκα αλλά κουστουμαρισμένοι του ΔΝΤ.
Η κόλαση αντίστοιχα ησυχία, παγετώνες, τα καζάνια τα πήρε το ΔΝΤ και τα έδωσε στην εκκλησιά για να κάνει συσσίτια, οι βασανιστές πλέον είναι άνεργοι και βασανίζονται και ο κόσμος δεν ξέρει που να πάει πια αφού ο παράδεισος έχει γίνει κόλαση!!!
Φήμες θέλουν το Γιωργάκη να οδεύει σε άλλο σύμπαν ώστε να προσφέρει βοήθεια!!!
Μπορεί να σας φαίνεται τραβηγμένη ιστορία, αλλά μην νομίζετε ότι η δικά μας κατάσταση ήταν πιο δύσκολη…  όλα αυτά τα δύσκολα πράγματα πάντα λύνονται με εύκολους τρόπους! Αρκεί να υπάρχει μυαλό και όχι βρωμιά. Άνθρωποι που τα τόσα χρόνια εξέλιξης τους επηρέασαν και όχι ασπόνδυλα με φασίζουσες συμπεριφορές!
Το ηθικό δίδαγμα πάντως της ιστορίας (αληθινής) είναι ότι ο Γιωργάκης άλλαξε τον κόσμο ή απλά τον  έκανε ΔΝΤ!



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template