Home » » ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ: Ενας από τους εξυπνότερους βλάκες ή ο πιο ηλίθιος έξυπνος του Κόσμου.

ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ: Ενας από τους εξυπνότερους βλάκες ή ο πιο ηλίθιος έξυπνος του Κόσμου.

    
Η επιτυχία του ήταν να εμφανίζεται το ίδιο βλάκας με τους οπαδούς και τους ψηφοφόρους του και αυτοί με τη σειρά τους να πιστεύουν ότι είναι το ίδιο έξυπνοι μ΄αυτόν.
   Με κύρια συνθήματα « είμαι ο αντιεξουσιαστής στην εξουσία»,το ΠΑΣΟΚ  είναι « η επανάσταση του αυτονόητου »( αντιγραφή του συνθήματος «η επανάσταση της κοινής λογικής » του δεξιού Καναδού Πρωθυπουργού ), κατάφερε μέσα σε δυο χρόνια ότι δεν κατάφεραν οι προκάτοχοί του σε δεκάδες χρόνια : να οδηγήσει σε κατάρρευση και γελιοποίηση ένα συγκεκριμένο τύπο διακυβέρνησης.
     Το να γελάς με τους πολιτικούς και τις πράξεις τους, με όλους αυτούς που δεν έχουν συνείδηση της ανεπάρκειας τους ,είναι τελικά μια παροδική και στιγμιαία αντίσταση, μια προστασία του εαυτού σου, κάποια στιγμή  όμως θα κουραστείς να κάνεις και αυτό το λίγο, γιατί μπροστά στα φοβερά που θα βλέπεις, το χιούμορ δεν θα είναι πλέον ικανό να μετριάσει τις συνέπειες .


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template