Home » » #giati_kyrie Μας λέτε μαλακίες;;;

#giati_kyrie Μας λέτε μαλακίες;;;

Να σου πω εγώ παιδί μου γιατί... Αυτός ο δάσκαλος καταρχήν αντιπροσωπεύει την παιδεία του βαθύ ΠΑΣΟΚ, η οποία του δίδαξε να λέει πράγματα ακατανόητα στους μαθητές.Έτσι και σ' αυτό το σημείο αγαπητό μου παιδί, ο καθηγητής έχει ξεφύγει. Bέβαια μόνο καθηγητής δεν είναι αυτός ο άνθρωπος, αλλά ένας κακοπληρωμένος εργαζόμενος η και άνεργος ακόμα που πήγε να παίξει σ' αυτή την αθλιότητα. Όπως και τα παιδάκια αυτά, οι γονείς σίγουρα τα άφησαν να παίξουν για κάποιον γελοίο λόγο! Αγαπητό μου παιδί, αυτός ο ΣΑΜΑΡΑΣ σου λέει την αλήθεια... Δεν παίζει με το μέλλον σου! Δεν αστειεύονται αυτοί! Σου το έχει διαλύσει ήδη  το μέλλον σου και αν κάπου υπάρχει ελπίδα θα την εξαφανίσουν και αυτή. Κανείς δεν παίζει με το μέλλον σου. Θέλουν απλά να το καταστρέψουν γιατί εσύ ξέρεις πολύ καλά ότι το παιχνίδι είναι το μέλλον σου, αλλά αυτοί οι άθλιοι δεν σέβονται τίποτα πια! Πήγαινε τώρα να παίξεις και να κανείς ότι πραγματικά θέλεις, γιατί θα πω κάτι στους πιο μεγάλους. 
Κύριοι, καταλαβαίνετε λοιπόν, πόσο άσχημα είναι τα πράγματα, πόσο επικίνδυνοι έχουν γίνει αυτοί οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ τώρα που καταρρέουν. Τα παιδάκια αυτά ρώταγαν "γιατί κύριε;" γιατί έπαιζαν σε διαφήμιση με στάνταρ σενάριο. Σε μια κανονική τάξη θα του έλεγαν « εεε και;» και θα έτρεχαν να παίξουν μπάλα. Το ίδιο πρέπει να κάνεις και εσύ! Γιατί εσύ όντως δεν παίζεις με το μέλλον των παιδιών σου. Αν φτάσει εκείνη η ώρα να 'σαι έτοιμος να πεις και εσύ το δικό σου « εεε και;» και να βγεις έξω απ' αυτή την ασταμάτητη βλακεία! Να μπορέσεις να χαρείς και εσύ!!! Δεν υπάρχει μεγαλύτερο καλό από το να σπάσουμε τους φόβους, που μας δημιουργούν αυτοί που φοβούνται τώρα την αντίδραση μας !!! 

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template