Home » , » Εκ μέρους μιας πραγματικής μειοψηφίας…

Εκ μέρους μιας πραγματικής μειοψηφίας…



Το κείμενο αυτό , εκφράζει όχι τις δικές μου απόψεις άλλα μιας άλλης μειοψηφίας σχετικά με το αποτέλεσμα τον εκλογών .


Αγαπητοί Έλληνες ψηφοφόροι της ΝΔ , του ΠΑΣΟΚ , της ΔΗΜΑΡ και της Χρυσής Αυγής ,
Σαν ενημερώνουμε ότι δεχόμαστε το αποτέλεσμα των εκλογών - που με την πολύτιμη δική σας βοήθεια διαμορφώθηκε – με απερίγραπτη χαρά και δικαίωση.
Η χαρά μας πηγάζει από την πολύ καλή επιλογή σας να αναδείξετε τον Αντώνη Σαμαρά και το κόμμα του , σε πρώτη πολιτική δύναμη της χώρας.
Συγκεκριμένα ο Αντώνης Σαμαράς έδειξε , εδώ και δύο χρόνια ότι δεν βάζει τίποτα μπροστά από την σωτηρία των καταστροφέων αυτής της χώρας .
Με τεράστια αυταπάρνηση υπερασπίστηκε και την πιο σκληρή πολιτική – αν και εξόντωσης του λαού- πραγματικά σωτήρια , για τις επενδύσεις της Γερμανίας και την διάσωση των τραπεζών.
Μας χαροποιεί ιδιαίτερα η εκλογική υποστήριξη του Ευάγγελου Βενιζέλου , ενός ανθρώπου που στάθηκε δίπλα μας σε όλη την δύσκολη περίοδο της κρίσης , από τις πρώτες χρεωκοπίες τραπεζών μας μέχρι το κλείσιμο μεγάλων πολυεθνικών. Χαιρόμαστε που στηρίξατε αυτόν που μας στηρίζει , χαιρόμαστε που μας στηρίζετε !
Οι στιγμές που ζούμε είναι δύσκολες και η κυβέρνηση που ουσιαστικά εσείς εκλέξατε θα βοηθήσει να ξεπεράσουμε την κρίση ! Τα χρέη που έχουμε είναι τεράστια και μόνο εσείς μπορείτε να μας στηρίξετε οικονομικά.
Βλέπετε τι συμβαίνει στην Ισπανία ;
Ο Ισπανικός λαός , που για να λέμε το σωστό , μαζί τα έτρωγε με τους τραπεζίτες τόσα χρόνια και με την βοήθεια της αριστεράς , τώρα δεν θέλει να πληρώσει ούτε ένα σεντ για να ξεπληρωθούν τα δυσβάστακτα χρέη των Τραπεζών!
Αυτό ονομάζεται αχαριστία και για καλή μας τύχη αυτήν δεν την έχετε εσείς οι Έλληνες.
Η Κυβέρνηση αυτή που σχηματίσατε ευελπιστούμε ότι θα τηρήσει όλες τις δεσμεύσεις των κκ. Σαμαρά και Βενιζέλου και γι αυτό ευχαριστούμε τον κύριο Φώτη Κουβέλη που μας στηρίζει και αυτός με την εμπιστοσύνη του.

Δεν το κρύβουμε ότι είχαμε φοβηθεί , ότι κρεμόμασταν από μια κλωστή λόγο των εκλογών , φυσικά από τότε είχαμε προετοιμάσει το plan B' ! Σε περίπτωση δηλαδή που έπαιρνε την εξουσία κάποιος ο οποίος θα μας έκοβε κάθε παροχή βοήθειας στην προσπάθεια να ξεπεράσουμε την κρίση , τότε θα αναλάμβαναν οι ''Χρυσαυγήτες'' όπως τους αποκαλείτε εσείς.
Ναι , πράγματι είναι λίγο ‘’τραβηγμένοι’’ αλλά μέσα στις δύσκολες συνθήκες που περνάμε εμείς , εσείς δεν μπορείτε να κάθεστε και να σπαταλάτε τα χρήματα του δημοσίου χωρίς να δουλεύετε και χωρίς να ζορίζεστε!
Γι αυτό ένα βαθύ ευχαριστώ γιατί στηρίξατε και την Χρυσή Αυγή για να είναι έτοιμη σε ένα πισωγύρισμα των διάφορων ασυνείδητων αριστερών και κομμουνιστών , που σκοπό έχουν να μας παρατήσουν στο έλεος τις χρεοκοπίας.

Σας ενημερώνουμε :

ότι πολύ σύντομα , οι κωλυσιεργοί δημόσιοι υπάλληλοι θα απολυθούν και για τιμωρία δεν θα έχουν να ταΐσουν ούτε τα παιδιά τους ! Και εκεί μην περιμένετε την Χρυσή Αυγή για να τους ατιμάσει και να τους ξεμπροστιάσει , μπορείτε και μόνοι σας!
Οι μισθοί σας θα μειωθούν και ίσως να χρειαστεί να δουλεύεται πάνω από 8 ώρες και ανασφάλιστοι δυστυχώς , αλλά δείτε το θετικό : όλες οι επιχειρήσεις , οι επενδύσεις και οι μεταλλοβιομηχανίες θα σωθούν και θα αποκτήσουν γρήγορα μεγάλα κέρδη.
Θα χάσετε λίγο από την λαϊκή κυριαρχία σας γιατί φυσικά έχετε αποδείξει ότι είστε λίγο ''μπαμπέσηδες'' και ''τσαπατσούληδες'' γι αυτό θα αναλάβουμε εμείς τα του οίκου σας για να μπει μια σειρά επιτέλους σ' αυτό το κράτος...

Για όλα τα υπόλοιπα θα σας ενημερώσει ο νέος πρωθυπουργός .

Υπενθυμίζουμε ότι η βοήθεια και η στήριξή σας αυτόν το καιρό είναι πολύτιμη , εξάλλου είμαστε μόνο το 1% και εσείς το 99% !
Είμαστε ένα τίποτα μπροστά σας , μια πραγματική μειοψηφία και γι αυτό πρέπει να είστε αλληλέγγυοι προς εμάς...

Ειλικρινά δικοί σας,

Α.Μέκελ , Χ. Ρομπάϊ , Β. Σόϊμπλε , Κ. Λαγκάρντ , Π. Τόμσεν , Χ.Ράιχενμπαχ , Γ. Προβόπουλος , Δ.Δασκαλόπουλος , Λ.Παπαδήμος , Μ. Μόντι , διάφοροι εφοπλιστές , Βιομήχανοι , τραπεζίτες και όλα τα μέλη του Eurogroup.

Το κείμενο χαιρετίζουν και ο Σ.Ε.Β. , η Ε.Ε. , το ΔΝΤ , το IIF (και ο κ. Νταλάρα) καθώς και οι εφημερίδες BILD , FOCUS , και Frankfurter Allgemeine Zeitung  .

Υ.Γ.
Η αλήθεια είναι ότι μας στενοχωρήσατε γιατί , χρειαζόμασταν 180 Βουλευτές για να κάνουμε και Συνταγματική αναθεώρηση και τώρα έχουμε 179 ! 



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template