Home » » «Σήμα κίνδυνου» για τον πολιτισμένο άνθρωπο

«Σήμα κίνδυνου» για τον πολιτισμένο άνθρωπο


Σήμερα ζούμε μια απίστευτη παρακμή και η επιβίωση του πολιτισμένου ανθρώπου και ολόκληρου του πολιτισμού μας κρέμεται από μία λεπτή κλώστη. Ο άνθρωπος έχει διαβρωθεί σχεδόν στα πάντα, έχει μεταλλάξει τη συμπεριφορά του,
διαστρεβλώνει κάθε τι στο πέρασμα του είτε αφορά πράγματα και γεγονότα είτε ιδέες και το μεγαλύτερο μέρος των πληθυσμών δέχεται σωματικές, ψυχικές και κάθε είδους παθολογικές διαταραχές.

Όλα οφείλονται στο νεοφιλελεύθερο σχέδιο για την απόκρουση των καπιταλιστικών κρίσεων που συνοδεύεται από ένα γενικευμένο επιθετικό ανταγωνισμό αντικρουόμενων συμφερόντων.

Ο άνθρωπος γέμισε φόβους, άγχη και ψυχασθένειες, οδηγείται σε ένα είδος γενετικού εκφυλισμού, αλλοιωμένες μορφές και χαρακτηριστικά που κατέγραψε στο τελευταίο στάδιο του!

Ο άνθρωπος πρέπει να αντιδράσει, όλοι πρέπει να κινητοποιηθούμε. Η σωτηρία του πολιτισμού μας επιβάλλεται, να βασιστεί στη βαθειά γνώση τριών πραγμάτων.
1.Της εξελικτικής διαδικασίας και φυσικής επιλογής και ιδιαίτερα για τους ανθρώπους, την ιστορία τους και την καταγωγή τους.
2.Της φύσης και του κόσμου που μας περιβάλει( να μάθουμε το ηλιακό μας σύστημα, τους γαλαξίες και το σύμπαν).
3.Της λειτουργίας της νόησης του ανθρώπου, να μάθουμε τι είναι ο νους, η σκέψη, η μάθηση, η μνήμη και η γνώση!



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template