Home » » ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ!!

ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ!!

Τελικά μου  φαίνεται είσαι εντελώς στουρνάρι. Δεν μαθαίνεις με τίποτα εσύ έτσι; Στα έχω πει τόσες φορές αλλά εσύ εκεί το χαβά σου. Τι περνούν χειμώνες, τι περνούν καλοκαίρια πάντα την ίδια ηλιθιότητα έχεις μέσα στο κεφάλι σου. Όλη την ώρα τα ίδια κάθεσαι και μου τσαμπουνάς,  οι μετανάστες μας παίρνουν τις δουλείες, οι μετανάστες μας παίρνουν τις γυναίκες, οι μετανάστες φταίνε που βρωμάει η Αθήνα , οι μετανάστες φταίνε που τα παιδιά σου παίρνουν ναρκωτικά στην ομόνοια, οι μετανάστες φταίνε που είσαι μαλάκας, οι μετανάστες το ένα οι μετανάστες το άλλο.

     Βέβαια οι προσευχές σου δείχνουν να ακούστηκαν και το κράτος έβαλε σε εφαρμογή το μεγάλο σχέδιο ‘’ ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ ‘’. Μέσα σε μια εβδομάδα τους αφάνισε όλους τους βρωμιάρηδες. Τώρα θα βρεις δουλειά, θα σου κάθεται η γυναίκα σου και θα περπατάς σε μια καθαρή και ήρεμη Αθήνα.
     Για μένα να σου πω την αλήθεια μου, τώρα είναι τα ωραία, που θα περπατάς στο δρόμο και δεν θα βλέπεις ξένους βρωμιάρηδες, αλλά ντόπιους πεινασμένους. Θα κοιτάς την τσέπη σου, που θα είναι άδεια και θα τρέμεις μην καταλήξεις σαν αυτούς και θα αναρωτιέσαι αν θα ξαναγίνει ο ‘’ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ’’, αυτή τη φορά όμως για το τομάρι σου.
     Αχ! βρε άθλιε νοικοκύρη δεν κατάλαβες ποτέ, και όπως δείχνουν τα πράματα ούτε πρόκειται να καταλάβεις, γιατί όλα σου πάνε σκατά και δεν μπορείς να σηκώσεις κεφάλι. Άραξε στην T.V σου, κοίτα κάθε μέρα να σου λένε τι σου κόβουν, από μισθό από συντάξεις από ελευθερία και ρίξε κανένα καντήλι για να νομίζεις ότι αντιδράς και δεν τρως ότι σου δίνουν. 





Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template