Home » » Μην αυτοκτονείτε γαμώτο!

Μην αυτοκτονείτε γαμώτο!

Είναι μια στιγμή που νιώθεις τα πάντα γύρω σου να σε σφίγγουν. Νιώθεις να σου τελειώνει ο αέρας. Πονάς... Και πάς και αυτοκτονείς.

Δεν είμαι απ' αυτούς που λένε ότι οι δειλοί αυτοκτονούν. Θέλει πολύ θάρρος για να σκοτώσεις όλες τις ελπίδες σου και να βάλεις τέλος στην ζωή σου.

Μα δεν αντέχω άλλο να βλέπω και να διαβάζω για αυτοκτονίες και παράλληλα να νιώθω γύρω μου
μια όμορφη κοινωνική ειρήνη, σαν να μην τρέχει τίποτα.

Πολλοί πιστεύουν πως κάτι θα γίνει την τελευταία στιγμή και θα καταφέρουν να ξεπεράσουν αυτήν την άσχημη κατάσταση την οποία ζουν.

Πλέον ζούμε για μία μέρα. Προσπαθούμε να καλύψουμε τις ανάγκες μας ώστε να ζήσουμε αυτή τη μία μέρα. 

Δεν είναι τυχαίο ότι το ποσοστό ανοχής του κόσμου είναι μεγαλύτερο από το ποσοστό της ανυπακοής του. Ο λαός έχει σοκαριστεί! Καθημερινά βομβαρδίζεται με νέα μέτρα, με αποτέλεσμα να γίνεται δεκτικός σ' αυτήν την κατάσταση.

Επίσης, το να είσαι δεκτικός σε μία κατάσταση σημαίνει ό,τι κάθε μέρα θα δέχεσαι και περισσότερα και αυτό δεν οδηγεί πάντα σε αντίσταση και ανυπακοή.

Για το γεγονός ότι πάς στο περίπτερο και δεν έχεις λόγο να πάρεις εφημερίδα γιατί όλες είναι απέναντι σου, φταίει η δεκτικότητα σου.
Η ζωή σου έχει γίνει άνω - κάτω, αλλά εσύ δεν μπορείς να το δεις. Κι αυτό γιατί δεν μπορείς να νιώσεις την δραματική αλλαγή των πραγμάτων, αφού τα ζεις ως αναγκαία λύση. 

Άνοιξε τα αυτιά σου και άκουσε πόσοι γύρω σου μιλούν απαξιωτικά για την ζωή. 

Θυμίσου -αν μπορείς- πως αντιδρούσες παλιά όταν άκουγες ότι υπάρχει η πιθανότητα να σου κόψουν τον 13-14 μισθό και σύγκρινε το με την τωρινή σου αντίδραση όταν στο λένε ξανά. 

Από την άλλη, αφήνεσαι καθημερινά να σε κατακλύζει το μίσος και να επικροτείς κινήσεις ρατσιστικές. Λες ας πούμε «εγώ δεν είμαι φασίστας αλλά....». Συγνώμη που θα στο πω αλλά είσαι! 

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι να πιστέψεις ώστε να βγεις από την λήθη, σε καταλαβαίνω. Η εποχή δεν χαρακτηρίζεται από θεωρίες, κινήματα και τέχνες. Αλλά από υποκουλτούρα, καταστολή και μίσος! 

Μη περιμένεις σωτήρες πριν αυτοκτονήσεις. Σκέψου πόσους μπορείς να βοηθήσεις ώστε να μην το κάνουν. Σκέψου πόσους μπορείς να ταρακουνήσεις. Αν δεν σου έμεινε ελπίδα, φτιάξε μια δικιά σου και σπάσε ότι σε κρατά δεμένο με την αθλιότητα. 

Όλα αυτά στα λέω γιατί πλέον έχω αηδιάσει με την επικαιρότητα. Με φόντο τις αυτοκτονίες υπάρχει κόσμος που κάθεται και σχολιάζει σοβαρά τι θα κάνει το ΠΑΣΟΚ. Για μια μόνο στιγμή ασχολήσου πραγματικά με την ζωή σου. 

Αν με κάτι πρέπει να ασχοληθούν η ευρύτερη αριστερά και τα κινήματα, αυτό δεν είναι η Χ.Α., αλλά ένας άλλος πολιτισμός, μια άλλη ελπίδα, μια νέα θεωρία που θα κάνει τον κόσμο να σταθεί ξανά στα πόδια του και να στείλει τον συντηρητισμό και τον φασισμό στα σκοτάδια! 

Αυτά είχα να σου πω. Ετσι, επειδή απλά το ένιωσα!


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template