Home » , » «ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ… ΜΑΣ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΥΝ… ΩΣ ΠΟΤΕ;»

«ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ… ΜΑΣ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΥΝ… ΩΣ ΠΟΤΕ;»

«Μην παίρνετε και πολύ στα σοβαρά την πολιτική , που φαίνεται να έχουν στο μυαλό τους, ο Σαμαράς , ο Κουβέλης και ο Βενιζέλος.
Στην ουσία το μόνο που θέλουν είναι να μείνουν γαντζωμένοι στην εξουσία όσο το δυνατόν περισσότερο στην εξουσία.»

Γράφει ο Φιλόσοφος



Μοιάζουν σαν τέσσερις σταγόνες νερού, συμπεριλαμβανομένου και του Γιωργάκη, μετρούν κάθε μέρα μια καινούργια γκάφα και αντίφαση, με αυτά που έλεγαν ακριβώς την προηγούμενη μέρα.
Τη κάθε αδυναμία τους περιστοιχίζουν και την λαμπρύνουν με την δικιά τους συμμετοχή γνωστή νομική, καθηγητές Πανεπιστημίου, ακαδημαϊκοί , δημοσιογράφοι και καλλιτέχνες.
Είτε το καταλαβαίνουν , είτε όχι , καταστρέφουν καθημερινά ότι έχτισαν γενεές ανθρώπων και το εκτελούν με έπαρση χωρίς ντροπή και κυρίως χωρίς καμία ευθύνη για αυτό που θα παρουσιάσουν ως αποτέλεσμα.
Ο άλλος αστέρας της νέας Ελληνικής πολιτικής , Αλέξης Τσίπρας, αφού εξήγγειλε στην έκθεση της Θεσσαλονίκης ότι θα πρέπει να « εφαρμοστούν οι νόμοι» και ότι θα «πατάξει την φοροδιαφυγή» των μεγάλων για να πληρώσει επιτέλους τους φόρους της και η « Ταυερνιάρησα της Ύδρας», συγκεντρώνει υπογραφές έγκρισης από τον Πέρρες, τον Αβραμόπουλο, τον Ράιχενμπαχ , τον Σούλτς, τέταρτης και πέμπτης κατηγορίας ηγέτες, μήπως κατορθώσει και ο ίδιος, σαν Πέμπτη σταγόνα νερού να συνεχίσει το έργο των προηγούμενων.
Οι φιλελεύθεροι του Τσίπρα με τους νεοφιλελεύθερους των Σαμαρά-Κουβέλη-Βενιζέλο, απαξιώνουν το « δημοκρατικό» τους πολίτευμα εξουσίας, εκτοπίζοντας κάθε διαφορετικότητα.
Η συντονισμένη από όλους αποϊδεολογικοποίηση, έχει έναν κοινό παρανομαστή που είναι η «πάση θυσία» διατήρηση της χώρας στο ευρώ.
Έτσι, έντεχνα πετυχαίνετε η συναίνεση στο πολιτικό μας σύστημα, με την εξάλειψη κάθε διάκρισης μεταξύ αριστεράς και δεξιάς και τον συνωστισμό που παρατηρείτε στον «μεσαίο» χώρο.

Η συγκέντρωση αριστερών και δεξιών δυνάμεων, εντός του ίδιου πλαισίου, δηλαδή, της παραμονής μας στο ευρώ, όχι μόνο δυσκολεύει την εύρεση λύσης στο ελληνικό πρόβλημα, που έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, από αυτά της διεθνούς οικονομικής κρίσης, αλλά, το κυριότερο, αποτρέπει την κοινωνική ένταξη των νέων ανθρώπων στην πολιτική.
Την στιγμή που δεν έχουν κάτι να καινούργιο να πουν και μάλιστα την στιγμή που μιλάνε « τόσοι πολλοί» και « τόσο πολύ», στα κόμματα και τα γραφεία τύπου τους , επιβάλλεται μια ανακοίνω

ση 25-40 λέξεων, τρις φορές την ημέρα, ασυνειδήτων, άσκοπων και χωρίς νόημα για να υποβοηθούνται και να υποστηρίζονται οι δημοσιογραφικές επιλογές των καναλαρχών.

Η επιβολή της κυριαρχίας με πιο σκληρά μέτρα, τύπου Δένδια , θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένουν οι αρχιτέκτονες αυτών των σχεδίων.
Η νεολαία που δεν περιμένει τίποτα από το καταρρέων σύστημα τους και το μεγαλύτερο τμήμα του πληθυσμού, τους γυρνάει την πλάτη, δεν ενημερώνεται από τα επίσημα ΜΜΕ αλλά από εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης.
Ο ερχομός της Μέρκελ την Τρίτη (μήπως και δεν ψηφιστούν τα νέα μνημονικά μέτρα ), η φιλοξενία (ξένιος Ζευς) που υπόσχεται η κυβερνητική Τρόικα στους απεργούς και διαδηλωτές την ίδια μέρα, η υπενθύμιση από τον Σαμαρά, ότι τα λεφτά για μισθούς και συντάξεις φτάνουν μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου ( τι πρωτοτυπία και αυτή), η αμέριστη συμπόρευση του Βενιζέλου στην Δουλικότητα του Σαμαρά μπροστά στην Μέρκελ, η απαγκίστρωση επιτέλους του Κουβέλη από την αριστερά και από τον Λαό, είναι τόσο σίγουρο ότι θα οδηγήσουν και τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης να συναντήσουν τον ΓΑΠ, τον Παπαδήμο και τον Καρατζαφέρη. Τα μέτρα που θα ψηφιστούν τις επόμενες μέρες από τους εκλεγμένους Βουλευτές- εκπροσώπους όλων των ελλήνων (όχι κατόπιν πιέσεων αλλά ελεύθερα και με καθαρή την συνείδηση τους, όπως επιτάσσει το σύνταγμα) δεν είναι απλά δυσβάσταχτα όπως συμφωνεί ακόμα και ο Μπάμπης στο ΣΚΑΪ, ο Μανώλης Καψής ή ο Καμπουράκης στο ΜΕΓΚΑ, Θα είναι απλά μια τραγωδία για την ελληνική κοινωνία, θα φέρουν κάτι παραπάνω από εξαθλίωση σε έναν λαό, που κατά περίεργο τρόπο φαίνεται να αδιαφορεί. Σε δύο μήνες ήρθε το 2013, με πάνω από 15 δις επιπλέον φόρους την στιγμή που σχεδόν δεν έχει τίποτα πληρωθεί για το 2012, που οι φόροι είναι δέκα φορές περισσότεροι από το 2011. Ενδεικτικά να πούμε ότι έχει πληρωθεί το ένα πέμπτο του χαρατσιού ( όσοι το έχουν πληρώσει και αυτό) και όπως λέγεται το 20% του φόρου εισοδήματος ( και αυτό το έχουν πληρώσει ως αντάλλαγμα των αλλαγών στον τραπεζικό χώρο, οι φίλοι και οι συγκυβερνήτες της κυβέρνησης Τραπεζίτες και έχουν ακόμη περισσότερες υποχρεώσεις τα νοικοκυριά μέσω καρτών).
Οι τρις αυτοκτονίες την μέρα, κάτι μακρινό για τους περισσότερους από μας μέχρι σήμερα, μιας και τα ΜΜΕ το ανοσοποιούσαν αν δεν τύχαινε ο αυτόχειρας να είναι πρώην υπουργός, θα μετατραπούν σε ένα φαινόμενο που θα μας πλησιάζει επικίνδυνα.
Η αυτοκτονία ή η απειλή αυτοκτονίας θα γίνετε στην πόλη, στο χωριό μας, στην δουλειά μας- αν έχουμε ακόμα- στην γειτονιά μας, στην οικογένεια μας.
Μας κούρασαν με τα τεχνάσματα τους, μας ξεκουράζουν με τα τετράμηνα επιχειρήματα τους .
Αυτοί την μοίρα τους την ξέρουν, αυτός που καθυστερεί να δει κατάματα την μοίρα του είναι ο λαός.



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template