Home » , » ΟΑΣΗ!!

ΟΑΣΗ!!



Επιτέλους ένα γεγονός που μας γέμισε με χαρά και ελπίδα συνέβη στις 4 του Οκτώβρη στο υπουργείο εθνικής άμυνας. Εργάτες των ναυπηγείων Σκαραμαγκά μπήκαν στο χώρο του Υπουργείου ζητώντας να πάρουν τα λεφτά που τους χρωστάνε. Επιτέλους κάποιοι έβαλαν λίγο νεύρο και θάρρος και ζήτησαν αυτά που δικαιούνται»
Του Plitsman




Προφανώς το κράτος δεν έμει-νε άπραγο.
Πήγε εκεί με τα απάνθρωπα πρασινωπά γουρούνια του και όπως κάθε φορά έδειξε το όλο μεγαλείο δημοκρατικό πρόσωπο του. Πρώτα τους σάπισε στο ξύλο και μετά μπαγλάρωσε κάμποσους από αυτούς. Αυτό το γεγονός δεν πτόησε τους συναδέλφους τους που μαζί με αρκετούς αλληλέγγυους μαζεύτηκαν έξω από τη ΓΑΔΑ και απέτισαν την άμεση απελευθέρωσή τους. Οι απαράδεκτοι δημοσιογράφοι έκαναν λόγο στις τηλεοράσεις για όχλο ο οποίος εισέβαλε στο υπουργείο καταστρέφοντας και διαλύοντας. Αυτός λοιπόν ήταν ο πόνος τους η ζημιά που δημιουργήθηκε σε ένα ρολό του υπουργείου! Στις κάμερες ήταν καταγραμμένο ένα περιστατικό με τους μοσχαροκέφαλους του Δένδια να περνάνε χειροπέδες σε έναν εργάτη που φώναζε ‘’ 42 μήνες απλήρωτος!!’’ και αυτούς τους ένοιαζε ένα ρολό !!
Στο περιστατικό δεν παρέλειψε να αναφερθεί και ο άθλιος Κασιδιάρης που παρατήρησε ένα άλλο πρόβλημα. Τον ενόχλησε που ο αρχηγός του στρατού μίλησε στον όχλο με ντουντούκα παρακαλώ!! Και έκανε λόγο για απαξίωση του ελληνικού στρατού..
Δεν θα ήθελα να ξεχάσω να αναφερθώ και σε άλλο ένα όμορφο σκηνικό που συνέβη στα Πατήσια.
Εκεί μια αντιφασιστική  πορεία με μοτοσυκλέτες  έπεσε πάνω σε ασπόνδυλα με αποτέλεσμα ένας φασιστάκος να βρεθεί με ανοιγμένο κεφάλι. Πάλι τα κανάλια έκαναν λόγο για τραμπούκους αντιεξουσιαστές και πάει λέγοντας. Εγώ λέω κρίμα που δεν του έσπασαν τα χέρια και τα πόδια για να έχει να θυμάται το κάθαρμα..
Η ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ.
ΜΠΑΤΣΟΙ TV ΝΕΟΝΑΖΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΟΥΝΕ ΜΑΖΙ.
ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ.



 

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template