Home » , » ΣΤΑ ΟΠΛΑ!

ΣΤΑ ΟΠΛΑ!

Οι εκπαιδευτικοί του 2ου Λυκείου στον Πύργο Ηλείας, βρήκαν να σκοτώσουν το θηρίο.. Απέβαλαν μια κοπελίτσα που σήκωσε την γροθιά της, σαν διαμαρτυρία στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Χωρίς πλάκα τώρα, αν μπορεί κάποιος να σκεφτεί για πιο λόγο; παρακαλώ να με ενημερώσει. Δηλαδή τι πάθανε οι εκπαιδευτικοί; Είδαν στην κοπέλα την κομμουνιστική απειλή και την απέβαλαν για να μην μαγαρίσει τα άλλα παιδάκια; Τι να πω; Άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου.. 

Του Plitsman


Βέβαια θα μου πεις τη σήμερον εποχή βλέπεις και τίποτα λογικό; Η εβδομάδα ήταν γεμάτη απ’ όλα τα βλαμμένα. Είχε δημοσιογράφους να βγάζουν στη δημοσιότητα χαμένες λίστες και μετά να τους κηνυγάει ολόκληρη η Ελληνική μπατσαρία, οι χρυσαυγίτες να σπάνε καταστήματα αλλοδαπών στον Άγιο Παντελεήμονα μαζί με  “αγανακτισμένους” πολίτες, οι βουλευτάδες της κυβέρνησης να έχουν χεστεί πάνω τους, για τα νέα κόλπα που ετοιμάζονται να περάσουν και το μόνο που δεν έκαναν ήταν να παίξουν ξύλο μπας και καταφέρουν να διώξουν από πάνω τους τη ρετσινιά, ο δρακουμέλ Μητσοτάκης μπήκε στο νοσοκομείο, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να πάρει μια νίκη και ο Τοροσίδης μας σπάει τα νεύρα και μας έχει στο περίμενε… Όπως καταλαβαίνετε μια γεμάτη εβδομάδα.
     Μέσα σε όλα αυτά, ενώ συλλαμβάνεται για πλάκα ο οποιοσδήποτε, έχουμε μια τρομοκρατική οργάνωση που δεν την αγγίζει κανένας. Ναι φίλοι μου! Για άλλη μια φορά οι άθλιοι Ταλιμπάν της Γ.Σ.Ε.Ε ανακοίνωσαν 48ωρη απεργία και περικύκλωση της βουλής με εκρηκτικά. Η θρασύτητά τους μάλιστα έφτασε και στο επίπεδο της απειλής της ζωής όσων ψηφίσουν τα μέτρα με κρέμασμα στη πλατεία Συντάγματος…  Όπως καταλαβαίνετε το να μην συλλαμβάνεται κανένας είναι το λιγότερο σκάνδαλο…
       Προτείνω λοιπόν, στις 6 και 7 Νοεμβρίου που είναι οι μέρες που απειλούν ότι θα χτυπήσουν οι τρομοκράτες, να βγούμε όλοι στους δρόμους και να προστατέψουμε με νύχια και με δόντια το άντρο της δημοκρατίας μας, και ας ελπίσουμε οι πολιτικοί μας να κάνουν σωστά τη δουλειά τους και να μας σώσουν από αυτή την άθλια κατάσταση στην οποία έχουμε έρθει.
        Αν το πίστεψες έστω και για μια στιγμή να πας να σε δει κανένας γιατρός. Λοιπόν μπουμπούνες θα το πω για άλλη μια φορά και ας γίνομαι κουραστικός. Στις 6 και 7 Νοεμβρίου βγείτε όλοι στους δρόμους και μην δείξετε οίκτο σε κανέναν. Βγείτε και πολεμήστε όχι για το μισθό σας και την δουλειά σας αλλά για την ίδια σας την ζωή. Επιτεθείτε και μην κάνετε βήμα πίσω.

ΟΥΤΕ  ΠΑ.Μ.Ε   ΟΥΤΕ   Γ.Σ.Ε.Ε    ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΛΑΕ.

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
       
       

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template