Home » , » Πρώτη Αηδία.

Πρώτη Αηδία.



Πρώτη Αηδία.




Άλλο ένα εμετικό πρωτοσέλιδο από την φυλλάδα του εκβιαστή – κομιστή DVD, ένα ακόμη ρατσιστικό παραλήρημα από την και καλά εφημερίδα των δημοσιογράφων. Η φυλλάδα, που το εκπτωτικό κουπόνι από σούπερ μάρκετ, είναι πρώτη σε κυκλοφορία στην απέραντη φτωχούπολη μας.


Γράφει ο Μαχητικός





Μετά από τα απανωτά αφιερώματα στη συμμορία των ναζί και τις « πλάτες» στη συμμορία των μνημονιακών καθαρμάτων, έρχεται  ξανά για να θολώσει την επικαιρότητα και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη. Η εφημερίδα των αποκαλύψεων, πάντοτε ενάντια σε συγκεκριμένα πρόσωπα και πάντα υπέρ σε εκείνα που έχουν φουσκωμένο πορτοφόλι και χέρι διαθέσιμο να πληρώσει αδρά για αυτή την υποστήριξη.

Δημοσιογράφοι, παπατζήδες που αρθρογραφούν και ερευνούν κατά παραγγελία, λες και εργάζονται σε βιοτεχνία φασόν. Κειμενογράφοι που ανάλογα την αμοιβή και το αφεντικό, η πένα τους κάνει τόσες σβούρες που ακόμα και η «μπαλαρίνα» σε λούνα πάρκ θα ζαλιζόταν. Στο βωμό του κέρδους και της απόλυτης αφοσίωσης, κάθε ιδανικό και αξία, πανεύκολα θυσιάζεται. Όποιος πληρώνει θα του στήνεται ανδριάντας και όποιος αρνείται να πληρώσει την προστασία των δημοσιογράφων, θα καίγεται στην πυρά από τις πένες των αντικειμενικών.
Αυτοί που έγραψαν για τη Βίλα Αμαλία και τις άλλες καταλήψεις, δημιουργώντας μια λίστα βεβαίως που θα έπρεπε η μπατσονομία να στοχεύσει και να «καθαρίσει» σύμφωνα με τα δικά τους δεδομένα. Η παροχή ασυλίας αλλά και άλλοθι προς τους ένστολους τραμπούκους είναι δεδομένη, πακέτο με τους ναζί και τους παρακρατικούς πάνε αυτά.

Δολοφονίες συνανθρώπων μας από ένστολα ανθρωπάρια, βαφτίζονται ως ατυχή συμβάντα και οργισμένες αντιδράσεις από μεριάς ανθρώπων που ζούνε κάτω από τις πιο άθλιες συνθήκες, ως κινήσεις απόλυτης αχαριστίας. Νέοι κώδικες τρομοκράτησης του κοινωνικού συνόλου έρχονται συνεχώς στην επιφάνεια. Πλέον όποιος έχει άδεια μπουκάλια μπύρας σπίτι του, είναι ύποπτος τρομοκρατίας και πρέπει να απολογηθεί για αυτή του την πράξη. Μη ξεχνάμε πως το γυάλινο μπουκάλι είναι η πρώτη ύλη για βόμβες μολότοφ, ι ασπιρίνες κατά του πονοκεφάλου, το πράσινο σαπούνι κατά της βρωμιάς και το κανάλι των εργολάβων για να θεραπεύει πάσα νόσο και μαλακία της κοινής γνώμης.

Πλέον η πρωτεύουσα έχει χωριστεί σε τομείς ευθύνης σύμφωνα με την επικινδυνότητα τους, από τις κατοχικές δυνάμεις. Έτσι δε γίνεται σε κάθε εμπόλεμη ζώνη από αυτούς που θέλουν να ελέγχουν τον εξαγριωμένο τοπικό πληθυσμό που θέλει να ελευθερώσει την πατρίδα του από αυτούς. Σύμφωνα με αυτό, τα Εξάρχεια βρίσκονται στο κόκκινο και πρέπει κάτι να γίνει για να αλλάξει αυτό.
Να σβήσει κάθε κοιτίδα αντίστασης, κάθε θύλακας εξεγερμένων πολιτών που είναι το σημείο έναρξης κάθε επαναστατικής σκέψης από τους σκλαβωμένος ανθρώπους. Να πνιγεί κάθε αντίθετη φωνή που μπορεί να αφυπνίσει τους υπολοίπους.

Για αυτό δημιουργείται ένα κλίμα τρομοκρατίας, συλλήψεις κατά το δοκούν από τους αμέτρητους αστυνομικούς – δικαστές «Ντρέντ» που εφαρμόζουν το νόμο και δικάζουν επί τόπου, σύμφωνα πάντα με τα όσα έχουν διδαχθεί – διαταχθεί από τους ανωτέρους τους. Δένοντας όσους μπορούν για αμελητέα αδικήματα που στο μυαλό φέρνουν μέρες της παντοδυναμίας της χωροφυλακής από την καταραμένη επταετία του Φοίνικα. Αδικήματα για διαταραχή κοινωνικής ειρήνης και άλλα τέτοια χαζά, αυτοί που δε διστάζουν να σηκώσουν το όπλο τους στο κεφάλι αυτών που απλά διεκδικούν τα δικαιώματα τους, μιλάνε για ειρήνη. Τα σκυλιά που φυλάνε τα αφεντικά τους και δεν έχουν κανένα φόβο να δικαστούν για καμία παρανομία. Εξάλλου έχουμε πολλά θύματα αστυνομικής βίας που ακόμα ψάχνουν να βρουν το δίκιο τους.
Αυτοί που προσπαθούν να παρασύρουν τους απογοητευμένους και τους πεινασμένους σε ένα γαϊτανάκι αντιπαραθέσεων. Κούφιοι άνθρωποι που δε μπορούν να διαχωρίσουν αν ιδιοκτησία είναι τα σπίτια και τα αυτοκίνητα η τα ανθρώπινα συναισθήματα και οι ψυχές.

Σκεφτείτε τα όλοι αυτά, προτού δώσετε ξανά τα ψιλά σας για να αγοράσετε τη βρώμικη αυτή φυλλάδα πουλημένων τομαριών. Γιατί τουλάχιστον έτσι μπορώ να χαρακτηρίσω κάποιον που κατατάσσει τις ανθρώπινες ψυχές σύμφωνα με το χρώμα του δέρματος του και του σεξουαλικού του προσανατολισμού. Μετά την αθώωση της ζαρντινιέρας, τη διαθεσιμότητα των ένστολων εμπόρων της πρέζας, την απαλλαγή ένστολων δολοφόνων, οι μάσκες έπεσαν για τα καλά.
Καιρός να κάψουμε το βασιλιά καρνάβαλο και όλους τους σαλτιμπάγκους που τον ακολουθούν.
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

 

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template