Home » » Μεγάλη νίκη του Τσάβες

Μεγάλη νίκη του Τσάβες

77.jpgΜία ακόμη θητεία στην προεδρία της Βενεζουέλας εξασφάλισε ο Ούγκο Τσάβες, ο οποίος αναδείχθηκε νικητής στις προεδρικές εκλογές της χώρας, επικρατώντας του ηγέτη της αντιπολίτευσης, Ενρίκε Καπρίλες.
Το Εθνικό Εκλογικό Συμβούλιο ανακοίνωσε ότι με καταμετρημένο το 90% των ψήφων ο Τσάβες έλαβε 54,42%, ενώ ο Καπρίλες το 44,97%. Στο άκουσμα των αποτελεσμάτων οι οπαδοί του Τσάβες ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς σε όλο το Καράκας.
«Ήταν μια τέλεια μάχη από κάθε άποψη και μια τέλεια νίκη» επισήμανε ο Τσάβες μιλώντας τους υποστηρικτές του από το προεδρικό μέγαρο. «Δώσαμε ένα μάθημα στον κόσμο» τόνισε.

«Δεσμεύομαι κάθε ημέρα να είμαι καλύτερος πρόεδρος από ότι τα προηγούμενα χρόνια» επισήμανε και πρόσθεσε πως «η χώρα θα συνεχίσει την μετάβασή της προς τον δημοκρατικό σοσιαλισμό του 21ου αιώνα».

«Σήμερα αρχίζει ένας νέος κύκλος για την κυβέρνηση... στον οποίο θα είμαστε υποχρεωμένοι κάθε ημέρα να είμαστε καλύτεροι και να απαντάμε με ικανοποιητικότερο τρόπο στις ανάγκες λαού μας» υπογράμμισε ο Τσάβες.

Ο Τσάβες εγκωμίασε την στάση του αντιπάλου του Ενρίκε Καπρίλες, ο οποίος --όπως είπε-- αναγνώρισε την αλήθεια, παραδεχόμενος την ήττα του.
http://www.alterthess.gr/
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template