Home » » TαΨηΛάΤηΣΕβΔοΜάΔαΣ

TαΨηΛάΤηΣΕβΔοΜάΔαΣ



Οι ένοπλες δυνάμεις της Συρίας κατέρριψαν μαχητικό της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας στην ανατολική Μεσόγειο προχθές, ανέφερε το γραφείο του πρωθυπουργού της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ
Ερντογάν σε ανακοίνωσή του.
"Βάσει των πληροφοριών που συγκεντρώθηκαν από την αποτίμηση των αρμοδίων θεσμών και από τις κοινές επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης με τη Συρία, έγινε αντιληπτό ότι το αεροσκάφος μας καταρρίφθηκε από τη Συρία", ανέφερε η ανακοίνωση του γραφείου του Ερντογάν.
Η κυβέρνηση της Τουρκίας θα λάβει τις αποφάσεις της για την αντίδρασή της όσον αφορά το επεισόδιο όταν όλες οι λεπτομέρειες αποσαφηνιστούν.

Ο πρόεδρος Δ.Χριστόφιας δήλωσε απόψε ότι προσπάθειά του είναι να αποφύγει η Κύπρος τον Μηχανισμό Στήριξης.
Παρόλα αυτά, είπε, «αν χρειαστεί κάτι τέτοιο, θα το ανακοινώσουμε επίσημα και θα τεκμηριώσουμε γιατί και πως και τι σημαίνει αυτό το πράγμα».
Ο Κύπριος πρόεδρος υποστήριξε ότι ο ΜΣ δεν είναι «φόβητρο, που δημιουργεί πανικό»
και διαβεβαίωσε ότι η κυπριακή οικονομία πάει καλά.
Επίσης, είπε ότι έχουν θετικά αποτελέσματα «οι προσπάθειες μας να αντιμετωπίσουμε το δημοσιονομικό έλλειμμα και το δημόσιο χρέος».
Δυστυχώς, σημείωσε, έχουμε το πρόβλημα των τραπεζών «ή αν θέλετε, μιας εκ των τραπεζών, το οποίο προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε με διάφορους τρόπους».
Τέλος, κάλεσε την αντιπολίτευση να χαμηλώσει τους τόνους και πρόσθεσε ότι όταν ληφθούν αποφάσεις για μέτρα, θα υπάρξει ενημέρωση.
Ε,ρε κάτι αριστερές κυβερνήσεις...

Σύσσωμοι αποχώρησαν από τη δικαστική αίθουσα του Όσλο επιζώντες και συγγενείς των θυμάτων του μακελειού στην Ουτόγια όταν ο Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ έκανε την τελική του δήλωση,




ζητώντας από τους δικαστές να τον αθωώσουν γιατί -έχοντας σώας τα φρένας, όπως υποστηρίζει η υπεράσπιση σε αντίθεση με την εισαγγελία- διέπραξε τις επιθέσεις «για να προστατεύσει» τους Νορβηγούς από το Ισλάμ.
Η αυλαία της δίκης έπεσε και η απόφαση των δικαστών, που θα κρίνουν εάν ο Μπρέιβικ θα οδηγηθεί στη φυλακή ή σε ψυχιατρικό ίδρυμα, αναμένεται στις 24 Αυγούστου.
Ο ίδιος ο Μπρέιβικ δήλωσε:
«Δεν αναγνωρίζω την ενοχή μου. Επικαλούμαι την αρχή της αναγκαιότητας [που επιτρέπει να σκοτώνει κανείς κάποιον υπό ειδικές συνθήκες] επειδή αγωνίστηκα για το λαό, τον πολιτισμό και τη χώρα μου»
Διαβάζοντας το κείμενο που είχε συντάξει κατήγγειλε όλα όσα τον ενοχλούν στη Νορβηγία από το γεγονός ότι μετανάστες εκπροσωπούν τη Νορβηγία στη Eurovision, έως την τηλεοπτική σειρά Sex and the City και τη σεξουαλική ελευθεριότητα που απειλεί την παραδοσιακή οικογένεια.
Απευθυνόμενος στους πέντε δικαστές υπογράμμισε ότι «η Ιστορία θα δείξει αν δικάζουν έναν άνθρωπο που προσπάθησε να σταματήσει το κακό», ο οποίος «διέπραξε μια μικρή βαρβαρότητα για να σταματήσει μια μεγαλύτερη».
Σοκάρεστε; εδώ εμείς  βάλαμε 18 Μπρέιβικ στην Βουλή...

Δικογραφία σε βάρος 39χρονου Χανιώτη σχηματίστηκε για την επίθεση σε βάρος δύο Αλγερινών μεταναστών, ηλικίας 23 και 27 ετών, τα ξημερώματα της Κυριακής, στην παραλία της Νέας Χώρας, στα Χανιά.
Ο 39χρονος κατηγορείται ότι είναι ένας εκ των δραστών της επίθεσης και εντοπίστηκε μετά από έρευνες που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων. Σε βάρος του, σχηματίσθηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος των αλλοδαπών, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων δραστών της επίθεσης.
Το κόμμα των 18 Μπρέιβικ , που λέγαμε...

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template