Home » , » ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ



Εντάξει ανατριχίλα! Τίποτα άλλο δεν μπορώ να πω για αυτή τη μεγάλη επίσκεψη.. Ήρθε η Μέρκελ στη ταπεινή μας χώρα. Τι άλλο μπορεί να θέλει ένας πολίτης αυτού του κράτους!

Του Plitsman


H επίσκεψη κωμωδία προφανώς και δεν χρειάζεται καν σχολιασμό. Το μόνο που χρειάζεται για να καταλάβεις πόσο σοβαρή ήταν αυτή η επίσκεψη είναι να δεις  την σκηνή που τα δύο αγαπημένα μας πιτσουνάκια ( Μέρκελ, Αντωνάκης) περπατούν στην αυλή του προεδρικού μεγάρου ανάμεσα σε τσολιάδες!! Μιλάμε για απίστευτο καρναβάλι!

Τις ώρες λοιπόν της αηδίας έξω από τα σιδερόφρακτα τείχη της δημοκρατίας υπήρχαν και κάποιοι που μάχονταν ενάντια στις δυνάμεις τις καταστολής και της χούντας. Μέσα σε δακρυγόνα και ορδές από πράσινα γουρούνια που έκαναν συλλήψεις και άνοιγαν κεφάλια. Προφανώς τα μέσα μαζικής αηδίας έκαναν τη κλασική μικρή αναφορά. Αυτή την φορά με κεντρικό θέμα το τύπο που έτρεχε και μας έδειχνε το πουλί του!
Μετά τα όμορφα γεγονότα της Αθήνας θα ήθελα να σας μεταφέρω στη Πάτρα που ένα γεγονός απίστευτης ομορφιάς έλαβε χώρα σε κεντρικό σημείο της πόλης. Αρκετοί αντιφασίστες μαζεύτηκαν και διέλυσαν στη κυριολεξία μαγαζί που πρόσφερε στέγη σε άθλιες παρουσίες που βρομίζουν τον αέρα των πόλεων. Η σύρραξη ήταν αναμενόμενη με κλασική οπισθοχώρηση των ανθρώπων του πηγαδιού, αφού βέβαια είχαν εισπράξει τις κατραπακιές τους.
Το κράτος δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια… Όπως πάντα η απόλυτη κάλυψη του παρακράτους ήταν αναμενόμενη με προσαγωγές και συλλήψεις αντιφασιστών.
Σίγουρα η πρακτική των συμμοριών δεν μπορώ να πω ότι φέρνει μόνιμα αποτελέσματα με το φασισμό. Αλλά σίγουρα είναι μια απάντηση στα ασπόνδυλα ότι αυτός ο αέρας δεν τους ανήκει. Υπάρχουν κάποιοι που σηκώνουν ανάστημα και αν χρειαστεί και καδρόνι πάνω στο κεφάλι τους…


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template