Home » » Bρες την αλήθεια στους δρόμους!

Bρες την αλήθεια στους δρόμους!



Γράφει ο Spatournos

Άνθρωπε, αν δεν καταλάβεις ότι σήμερα πρέπει να βρίσκεσαι στους δρόμους, αν δεν καταλάβεις ότι σήμερα πρέπει να δείξεις ότι υπάρχεις, αν δεν καταλάβεις ότι τα παιδιά σου δεν πρέπει να ζήσουν σαν δούλοι, δεν θα καταλάβεις τίποτα άλλο ποτέ.  Θέσε τον εαυτό σου σε μόνιμη αργία, δήλωσε ότι είσαι σε άρνηση στα πάντα, διέκοψε την καθημερινότητα σου, φερσου σαν ελεύθερος άνθρωπός, όχι σαν σκλάβος! Διεκδίκησε όχι την ζωή που σου πήραν αλλά μια ζωή που θα ήθελες να ζήσεις! Δεν σε προστάζω, σε καλώ να έρθεις μαζί μου, όχι μόνο με εμένα αλλά με όποιον άλλο θέλει να ζει ελεύθερος! Σκέψου για μια στιγμή τον κόσμο ανάποδα, δεν γεννήθηκες για να ζεις υποταγμένος, δεν γεννήθηκες για να το βουλώνεις, δεν γεννήθηκες για να υπηρετείς όλους αυτούς που σου πίνουν το αίμα. Μην σέβεσαι την κοινωνική ειρήνη όπως λένε όλοι αυτοί οι εξουσιαστές, σου κήρυξαν τον πόλεμο, Πολέμα τους και εσύ!



Ζήσε σαν άνθρωπος, μην φοβάσαι, δεν μπορούν να σου πάρουν την ελπίδα. Μην νομίζεις ότι αυτή η βαρβαρότητα θα περάσει από μόνη της! Δεν είναι άλλο ένα πακέτο μέτρων, είναι πόλεμος είναι το τέρας εναντίον μας, σταμάτα να κρύβεις το κεφάλι σου στην άμμο, στάσου στα πόδια σου και αντιμετώπισε τους, καμία θυσία δεν πρέπει να κάνεις για όλους αυτούς που ποτέ δεν έζησαν σαν εσένα, που ποτέ δεν αντιμετώπισαν την πείνα και την ανέχεια,  αυτός ο κόσμος είναι φτιαγμένος από αυτούς και όχι από εμάς, δεν μας ρώτησαν ποτέ, τόσα χρόνια βγάζουν λεφτά από το αίμα μας και τώρα που έχουν πρόβλημα θυμήθηκαν ότι φταίμε εμείς…

Κοίτα την αλήθεια κατάματα μην συμμετέχεις στον ξεπεσμό, οπλίσου με θέληση, αποφασιστικότητα και ελευθερία. Κατέβα στους δρόμους, κατέβα σαν να είναι η τελευταία, σκέψου απλά ότι αγαπάς, θα τους αφήσεις να στο καταστρέψουν; Θα τους το επιτρέψεις; Κατέβα και μην φοβηθείς, η καταστολή δεν θα πρέπει να σε φοβίζει αλλά να σου αποδεικνύει ότι έχεις δίκιο, ετοιμάσου να τους αντιμετωπίσεις, είμαστε αθώοι για ότι αφορά τον ξεπεσμό τους αλλά δεν είμαστε πρόβατα, ετοιμάσου να αντιμετωπίσεις τις μονάδες καταστολής με κάθε τρόπο!

Αυτή η μάχη δεν θα μας χαρίσει ελευθερία αλλά το δικαίωμα μας να ελπίζουμε σε έναν άλλο κόσμο. Τα παιδιά σου δεν θα ήθελαν να ζήσουν σε αυτόν τον κόσμο, δώσε τους το δικαίωμα να ζήσουν ελεύθερα, οπλίσου με ιδέες, ελπίδα, χαρά, αλληλεγγύη και αποφασιστικότητα. Κλείσε την τηλεόραση και βρες την αλήθεια στους δρόμους!




Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template