Home » , » ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ


Σάββατο με τρομερή ζέστη και  χωρίς δουλειά, η λύση της παραλίας φαντάζει υπέροχη! Τι πιο ωραίο από το να ξαπλώσεις δίπλα στη θάλασσα και να ηρεμήσεις ακούγοντας τον ήχο από το κυματάκι που χτυπάει την αμμουδιά! Χωρίς δεύτερη σκέψη λοιπόν φοράω το μαγιό μου, παίρνω την πετσετούλα μου και φύγαμε για παραλία..  
    Μετά από 10 λεπτάκια οδήγησης έφτασα στο προορισμό μου.. Αμέσως κάτι δεν μου πήγαινε καλά.. Υπήρχαν τόσα αυτοκίνητα παρκαρισμένα που αναγκάστηκα να αφήσω το αμάξι 1 χιλιόμετρο μακριά! Ήμουν αποφασισμένος όμως για ηρεμία και χαλάρωση, που δεν άφησα αυτό το ατυχές γεγονός να με πάρει από κάτω. Περπάτησα λοιπόν και έφτασα στη παραλία.
Δεν είναι δυνατόν!! Τόσο κόσμο μαζεμένο, ούτε σε συναυλία του Σάκη δεν συναντάς! Έχοντας όμως ξεκινήσει με διάθεση, δεν χαλάστηκα και κατέβηκα στη αμμουδιά να βρω ένα μέρος να αράξω. Βρήκα το κατάλληλο σημείο, άπλωσα την πετσέτα μου, έβαλα την ομπρέλα μου και ξεκίνησε η χαλάρωση.. Τέλεια! Ήταν όντως αυτό που χρειαζόμουν.
  Δεν πέρασαν 10 λεπτά και μπροστά από μια μικρή καντίνα που υπήρχε εκεί, εμφανίστηκαν μια ντουζίνα  τεράστια ηχεία  και ξεκίνησαν έναν εκκωφαντικό θόρυβο που σου έπαιρνε το μυαλό, νταπα ντουπα νταπα ντουπα!! Από το πουθενά λοιπόν εκεί που τα πράγματα ήταν ήρεμα, μια λαοθάλασσα κατέκλεισε τη μικρή καντίνα φωνάζοντας, χορεύοντας και καταναλώνοντας τόνους από αλκοόλ. Και το ρητό που λέει: ζελέ, κορμάρα, σαγιονάρα, ήταν ποιο επίκαιρο από ποτέ.
   Σαν να μην έφταναν όλα αυτά εμφανίστηκαν και κάτι τύποι που ξεκίνησαν να παίζουν ρακέτες.. Εντάξει δεν έχω πρόβλημα με το να παίζει κάποιος ρακέτες, αλλά οι συγκεκριμένοι δεν έπαιζαν, πυροβολούσαν!! Και πρόσθεσαν ακόμα έναν ήχο στο όλο τρελό σκηνικό, τάκα τουκα τακα τουκα… Ήταν το άμοιρο μπαλάκι που αναστέναζε στα χέρια τους..
   Πέραν της βαβούρας που μου είχε ξετινάξει το μυαλό, προστέθηκε τώρα και κάτι άλλο. Μια παρέα από κοπέλες είχαν ξαπλώσει δίπλα μου μέσα στον ήλιο αφού βέβαια είχαν πασαλειφτεί με τόνους λάδι!! Επόμενο ήταν λοιπόν, τώρα η μυρωδιά του τηγανισμένου κρέατος να γεμίσει όλη τη παραλία..
   Φανταστείτε λοιπόν σκηνικό.. νταπα ντουπα τα ηχεία, τακα τουκα οι ρακέτες, μαζί με βρώμα από αλκοόλ και τηγανιτό λάδι!! Αυτό ήταν δεν άντεξα άλλο. Το κεφάλι μου είχε γίνει καζάνι. Εγώ για να ηρεμήσω ήρθα όχι να κουφαθώ και να πάθω νευρικό κλονισμό!!
    Μου γύρισε το μάτι!! Τρελάθηκα!! Τα μάζεψα όσο πιο γρήγορα μπορούσα και έτρεξα μακριά από την οχλοβοή φωνάζοντας από τα νεύρα μου ‘’5 ΜΕΡΕΣ ΤΡΩΣ ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΟΥΡΗ’’ σε κάτι τύπους που προσπαθούσαν να κάνουν καμάκι σε κάτι γκόμενες, δείχνοντας τα τεράστια μπράτσα τους και μοστράροντας το γεμάτο ζελέ μαλί τους.
Υ.Γ:ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ..!!




Share this article :

1 σχόλιο:

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template