Home » » Κυνηγώντας Φασίστες [ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ]

Κυνηγώντας Φασίστες [ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ]


   Δώστε τη χούντα στο λαό! Σου θυμίζει τίποτα; Αν όχι μπορώ να σε βοηθήσω. Το φώναζε όλος ο πληθυσμός αυτού του τόπου πριν από καμιά σαρανταριά χρόνια που μόλις είχε βγει από μια επταετία  βασανιστηρίων, φόβου και εξορίας. Αυτοί που φώναζαν ήταν οι γονείς σου, οι παππούδες σου, μπορεί και εσύ ο ίδιος..   
    Τα αποβράσματα λοιπόν της χούντας και του Χίτλερ πήγες με τη ψήφο σου και τα νομιμοποίησες!! Τους έδωσες την άδεια να κυκλοφορούν και να δολοφονούν μετανάστες. Τους έδωσες την άδεια να χτυπάνε όποιον γουστάρουν με την κάλυψη των μπάτσων και του κράτους. Τους έδωσες την άδεια να περπατάνε ελεύθεροι μέσα στις γειτονιές σου  και να βρομίζουν τον αέρα που αναπνέεις! Οι φυλακές έχουν γεμίσει αναρχικούς και αριστερούς πολιτικούς κρατούμενους και εσύ νομιμοποίησες την ύπαρξη των δολοφόνων! Σου λέω ξεκάθαρα πως είσαι συνένοχος. 
   Στα μόνα πράγματα που μπορούν να χρησιμέψουν αυτά τα καθάρματα είναι για να μπαζώσεις κανένα πηγάδι (βλέπε Μελιγαλά)  ή να τους κρεμάσεις από κάποιο δέντρο για να φοβίζουν τα σπουργίτια. 
  ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΖΕΙΣ…  ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ!!


 

Share this article :

1 σχόλιο:

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyleft 2013 Η αναπαραγωγή - αναδημοσίευση τμήματος ή ολόκληρης ανάρτησης όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και ενθαρρύνεται. Με την καλόπιστη και ρητή αναφορά της πηγής.. BABUSHKA
Template Design by Creating Website Published by Mas Template